سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

سوپ مخصوص مادران در دوران شیردهی


این سوپ مقوی، یک منبع غنی از نظر سلنیوم بوده و حاوی آهن می باشد. هر دوی این مواد مغذی برای دوران شیردهی اهمیت زیادی دارند.
توجه: این سوپ را می توان در مرحله قبل از افزودن پاستا منجمد نمود. در این صورت هنگام مصرف، پاستا را زمان حرارت دادن مجدد بیفزایید.
سوپ پاستا، لوبیا و سبزی
انرژی کل: 1000 کیلوکالری

مواد لازم( برای 4- 6 نفر):

عدس        75 گرم
قارچ خشک شده     15 گرم
روغن زیتون     4 قاشق غذاخوری
هویج خرد شده        1 عدد
کرفس خورد شده    1 عدد
پیاز خرد شده    1عدد
سیر خرد شده          1 حبه
جعفری خرد شده و تازه        به مقدار کم
فلفل قرمز تند      به مقدار کم
عصاره سبزی        5/1 لیتر
کنسرو لوبیا قرمز، لوبیا سفید و نخود          از هر کدام 150 گرم
نمک و فلفل سیاه             به مقدار لازم
پاستای شکل دار          115 گرم
جعفری خرد شده برلای تزیین          به مقدار لازم
پنیر رنده شده برای سرو         به مقدار لازم
روش تهیه:

عدس را در تابه متوسطی ریخته، 475 میلی لیتر آب به آن بیفزایید و بر روی حرارت بالا، به جوش آورید. سپس حرارت را کم کرده، بگذارید برای 15-20 دقیقه به آرامی بپزد. گاه گاهی آن را هم بزنید. تا زمان نرم شدن عدس به پختن ادامه دهید. در این ضمن، قارچ خشک را برای 15-20 دقیقه در 175 میلی لیتر آب گرم خیس نمایید.
سپس آب عدس را خالی نموده، زیر آب سرد شستشو دهید. قارچ را نیز از آب خارج نمایید، ولی آب آن را نگه دارید. آن گاه قارچ را پس از خرد شدن کنار بگذارید. روغن را در تابه بزرگی حرارت دهید. هویج، کرفس، پیاز، سیر، جعفری و فلفل را به آن بیفزایید و بر روی حرارت ملایم، برای 5-7 دقیقه بپزید و هم بزنید.سپس عصاره سبزی، قارچ و آب محتوی آن را به تابه بیقزایید. و به جوش آورید. آنگاه لوبیا، نخود، عدس، نمک و فلفل را اضافه کنید.در ظرف را بگذارید و برای 20 دقیقه به آرامی بجوشانید.آنگاه پاستا را افزوده، سوپ را به جوش آورید.آن را هم بزنید و بگذارید برای 7-8 دقیقه به آرامی بجوشد تا پاستا پخته شود. سوپ را پس از آماده شدن در ظرف سرو ریخته، روی آن جعفری و پنیر بریزید و به صورت داغ میل نمایید.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودک‌یاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار می‌دهد.