پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

پنه با خامه و سالمون دودی


پنه با خامه و سالمون دودی

پنه با خامه و سالمون دودی از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که دستور پخت این غذا را برایتان تدارک دیده است.

پنه با خامه و سالمون دودی از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که دستور پخت این غذا را برایتان تدارک دیده است.

۱- حتی الامکان در تهیه ی این غذا از آبلیموی تازه استفاده کنید.

۲- سالمون های دودی اغلب نمک فراوان دارند ، لذا فقط در صورت نیاز نمک اضافه کنید.

مواد لازم:

۳۵۰ گرم پنه ریگاته

۲ قاشق چای خوری کره

۳ قاشق غذاخوری موسی

۱ فنجان خامه

۱ قاشق چای خوری آبلیمو

۱۰۰ گرم سالمون دودی

۲ قاشق غذاخوری پیازچه

به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

۱. پاستا را در یک دیگ بزرگ آب نمک طبق دستورالعمل روی جعبه آن بجوشانید ، در همین حین در یک ماهی تابه کوچک کره را با شعله متوسط آب کنید ، موسیر را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه بپزید تا موسیرها نرم شود. سپس خامه را اضافه کنید و این ترکیب را یک بار تا دمای جوش برسانید.

۲. حالا پاستا را آبکش کنید و به دیگ برگردانید. ترکیب خامه ای را همراه با آبلیمو به پاستا اضافه کنید ، سالمون و پیازچه خرد شده را نیز اضافه کنید. قدری نمک و فلفل نیز روی آن بپاشید.