جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024
مجله ویستا

فیله مرغ پفکی


فیله مرغ پفکی

● مواد لازم:
▪ فیله یا سینه مرغ ۱ کیلو
▪ تخم مرغ ۶ عدد
▪ آرد گندم: ۲۰۰ گرم یا ۲ پیمانه
▪ ماءالشعیر : یک پیمانه
▪ فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
▪ زعفران آب شده ۲ قاشق سوپخوری
▪ آبلیمو : ۲ پیمانه …

مواد لازم:

فیله یا سینه مرغ ۱ کیلو

تخم مرغ ۶ عدد

آرد گندم:

۲۰۰ گرم یا ۲ پیمانه

ماءالشعیر :

یک پیمانه

فلفل سیاه یک قاشق چایخوری

زعفران آب شده ۲ قاشق سوپخوری

آبلیمو :

۲ پیمانه

شکر :

۲قاشق سوپخوری

لیموترش :

۵ عدد یا ۱۰۰ گرم

خیارشور:

۳۰۰ گرم

گوجه فرنگی ۲۰۰ گرم

نمک :

۱ قاشق سوپخوری

نخود فرنگی :

۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم

روغن مایع:

۴۰۰ گرم

کره:

۵۰ گرم

جعفری:

۲۰۰ گرم

طرز تهیه سس و فیله مرغ پفکی:

سفیده تخم مرغها را جدا میکنیم و با همزن برقی خوب میزنیم تا حسابی پف کند.ادویه و زعفران نمک را به مخلوط افزوده وسپس آرد و بعد ماءالشعیر را به آن می افزاییم.. آرام آرام هم میزنیم به طوری که سفتی مایع مانند ماست شود.حالا فیله مرغها را تکه کرده و در داخل سس میزنیم و سپس در روغن سرخ میکنیم تا جایی که دو طرف سینه مرغ طلایی شود و آن را در صافی میگذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود .سپس در دیس چیده و سرو میکنیم.

هویج را میپزیم و با نخود فرنگی, آبلبمو , شکر و کره میگذاریم تا یکی دو جوش ملایم بزند .

این مخلوط را کنار فیله ها در دیس بگذارید و دور غذا را برای تزئین میتوانید با لیمو و خیار شور و جعفری تزئین کنید.

http://gourmand.blogfa.com/۸۶۰۹.aspx