دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا
لوز نارگیل
مواد لازم:
شربت قوام آمده یک چهارم پیمانه
پودر نارگیل ۲ پیمانه
پودر پسته برای تزیین به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه شربت:
شکر نصف پیمانه (۷۵گرم)
آب یک چهارم پیمانه (۵۰گرم)
روش تهیه:
شربت قوام آمده را تا زمان سرد شدن کنار بگذارید. سپس با همزن برقی آنقدر بزنید تا کاملاً سفید شود.
پودر نارگیل را به آن اضافه کنید تا چسبندگی آن گرفته شود و خمیری شکل شود.
سپس مایه ی آماده را در قالب چرب شده ی باقلوا پهن نموده و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
سپس آن را به شکل لوزی برش دهید.
روش تهیه شربت:
شکر و آب را بگذارید بجوشد تا قوام بیاید. در صورت دلخواه میتوانید دو قاشق غذاخوری گلاب به شربت اضافه نمایید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست