سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
سوءاستفاده از منصب
سیامین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران با شکوه هرچه تمامتر در تهران و دیگر شهرها و حتی در برخی کشورهای جهان برگزار شد. در مراسم دیروز که با حضور اقشار مختلف مردم مسلمان برگزار شد، تودهها، اقشار، طبقات اجتماعی و احزاب، گروهها و جمعیتهای سیاسی به صورت گسترده شرکت نمودند.
در این مراسم که شایسته همدلی، وحدت، یکپارچگی و نمایش قدرت فراگیر ملت ایران بود، محمود احمدینژاد رئیسجمهوری، به طرح موضوعاتی پرداخت که شاید چندان تناسبی با حال و هوای این مراسم ملی نداشت.وی از فرصت بهدستآمده که جمعیت باشکوه مدافعان انقلاب اسلامی از هر دسته و جریان سیاسی اعم از اصلاحطلب، محافظهکار، مستقل و... در آن حضور داشتند، به طرح حملات تکراری خود علیه منتقدانش پرداخت.وی منتقدان خود را متهم کرد که کمر به قتل دولت وی بستهاند. اما توضیح نداد منتقدانش که تنها دو یا سه روزنامه با تیراژ معمولی را در اختیار دارند چگونه میتوانند این کار مهم را سامان دهند و وی با داشتن حمایت مطلق رسانهای اعم از صدا و سیما و جراید کثیرالانتشار از مقابله با منتقدان خود ناتوان بوده است!وی با پرداختن به موضوع پرونده هستهای، دولتهای قبلی را به سازشکاری و عقبنشینی و حتی برخی منتقدان خود را تلویحا به جاسوسی متهم کرد.احمدینژاد در حالی در خصوص پرونده هستهای اظهارنظر میکرد که گویا فراموش کرده بود، سیاستهای نظام در پرونده هستهای همواره در کمیتهای طراحی، پیگیری و اجرا شده که چه در دولتهای پیشین و چه در دولت حاضر زیر نظر رهبری عالیقدر نظام عمل میکند. رئیسجمهور چه در ادوار قبل، چه اینک، تنها یک عضو برجسته آن است. پس چگونه است که ایشان علیرغم دانستن این واقعیت، سهم و نقش خود را به عالیترین مرجع تصمیمساز در پرونده هستهای ارجاع میدهد؟ ایشان این عمل نامطلوب را در فرازی که از نقش عنایات غیبی در پرونده هستهای سخن میراند، مجددا تکرار و زحمات و تدابیر رهبری عالیقدر نظام را به نفع خویش مصادره نمود.
این عمل در حالی صورت پذیرفت که چنین امری تا به حال در هیچیک از سطوح مدیریتی کشور سابقه نداشته است.معلوم نیست طرح چنین اظهاراتی چه تناسبی با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی داشته است. در سالی که به خواست رهبری نظام سال <اتحاد ملی و انسجام اسلامی> نامگذاری شده، طرح اینگونه نظرات تفرقهافکنانه و معارض با منافع ملی، در بزرگترین جشن وحدت ملی، آیا به نفع انقلاب و نظام اسلامی است؟آیا طرح اتهامات واهی به منتقدان از تریبون رسمی و ملی، جا انداختن اختلاف در میان مسوولان نظام در عالیترین سطوح، آن هم در معرض رصد تمام رسانهها و مخالفان انقلاب اسلامی نیست؟ چه کسانی از چنین مواضعی سود میبرند؟۲۲ بهمن نه به دولت احمدینژاد تعلق دارد و نه به دولتهای پیشین و پسین. ۲۲ بهمن به انقلاب اسلامی ایران، ملت بزرگ و مسلمان ایران و همه آزادیخواهان جهان تعلق دارد. یادمان و حضور گسترده در آن دینی است که همه طرفداران و هواخواهان انقلاب بر دوش خود احساس میکنند.بهتر این است که از تریبونهای ملی و مراسم ملی و انقلابی که به کلیت حاکمیت و نظام و انقلاب اسلامی تعلق دارد، هیچکس به نفع خواستهها و امیال خویش بهرهبرداری ننماید. چنین سنت سیئه و غلطی در نهایت موجب سرخوردگی مردم شده و به شکلی سوءاستفاده از موقعیت و مناصب حقوقی را تداعی مینماید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست