شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

سوپ نخودفرنگی، سوپ فصل


سوپ نخودفرنگی، سوپ فصل

● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ ۷۵ میلی لیتر یا ۵ قاشق سوپ خوری روغن زیتون
▪ ۲ عدد پیاز بزرگ (ریز خرد شود)
▪ یک عدد ساقه کرفس (نگینی خرد شود)
▪ یک عدد هویج (نگینی خرد شود)
▪ یک حبه سیر (ریز خرد شود)
▪ …

مواد لازم برای ۴ نفر:

۷۵ میلی لیتر یا ۵ قاشق سوپ خوری روغن زیتون

۲ عدد پیاز بزرگ (ریز خرد شود)

یک عدد ساقه کرفس (نگینی خرد شود)

یک عدد هویج (نگینی خرد شود)

یک حبه سیر (ریز خرد شود)

۴۰۰ گرم یا سه و یک دوم فنجان نخودفرنگی

۹۰۰ میلی لیتر یا سه و سه چهارم فنجان آب مرغ

۲۵ گرم برگ ریحان تازه (خرد شود)

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

تعدادی برگ ریحان تازه و کمی پنیر پارمیسان برای تزیین

طرز تهیه

۱) روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ داغ کنید. سپس پیاز، کرفس، هویج و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و در ظرف را بگذارید. شعله اجاق گاز را کم کنید و مدت ۴۵ دقیقه صبر کنید تا سبزیجات به آرامی همزمان با سرخ شدن پخته شوند. در طول این مدت چند بار در ظرف را برداشته و مواد را هم بزنید تا ته نگیرند.

۲) نخودفرنگی و آب مرغ را به مواد فوق اضافه کنید و بگذارید تا مایع به جوش آید. برای به جوش آمدن آن لازم است شعله اجاق گاز را زیاد کنید ولی پس از آن شعله را کم کرده و ریحان خرد شده و نمک و فلفل را به بقیه مواد بیفزایید سپس ۱۰ دقیقه دیگر موارد را حرارت دهید.

۳) مواد سوپ را با قاشق کم کم به داخل دستگاه غذاساز و یا مخلوط کن بریزید به این ترتیب سوپ حاوی مواد مختلف رنگی، به مایه ای کرم رنگ و یک دست تبدیل می شود. این مایه را به قابلمه برگردانیده و با چند برگ ریحان و مقداری پنیر پارمیسان تزیین کنید. در صورتی که آب مرغ در دسترس نداشتید، همان میزان آب جوشیده را با یک عدد قرص عصاره مرغ و یا سبزیجات به صورت جداگانه با هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه کنید.