جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
طرز تهیه آبگوشت لذیذ و سنتیِ غوره
آبگوشت یکی از غذاهای لذیذ است که از قدیم الایام در بین ما ایرانی ها باب بوده است. اگرچه غذایی فوق العاده سنتی محسوب می شود، اما هنوز هم طرفداران خود را از دست نداده است. در این مطلب طرز تهیه آبگوشت غوره را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم:
پیاز ۱ عدد
گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم
نخود ۱.۵ پیمانه
سبزی آش ۵۰۰ گرم
برنج ۴ ق.غ
بادمجان ۳ عدد
غوره ۲ ق.غ
آب غوره ۲ ق.غ
رب غوره ۱ پیمانه
طرز تهیه:
۱-سبزیها را در آسیاب سبزی خرد کن کاملا ریز خرد کنید.
۲-گوشت را با پیاز سرخ کنید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.
۳-نخود،برنج و سبزی خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید تا کاملا بپزد و جابیفتد.
۴-وقتی گوشت و نخود پخت،بادمجان را اضافه کنید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان دهید تا بادمجانها هم بپزند و
۵-مزه و طعم غذا را بگیرد؛ در همین حین رب غوره،غوره و آب غوره را به غذا بیفزایید تا حدی که آش ترش مزه شود.
۶-اگر خواستید آش ترشتر باشد،آب غوره بیشتر و اگر نه آب غوره کمتری بریزید و آب آن را جداگانه ترید کنید.
۷-هنگام سرو گوشت را با نخود بکوبید و در کنار بادمجان میل کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست