چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا

نشاسته گیاهی منبع املاح و فیبر


نشاسته گیاهی منبع املاح و فیبر

افراد زیادی درباره مصرف کربوهیدرات ها به خصوص کربوهیدرات های نشاسته دار مانند سیب زمینی و نحوه گنجاندن آن در رژیم غذایی سالم سردرگم هستند . به گزارش «MSN»، نشاسته نوعی کربوهیدرات …

افراد زیادی درباره مصرف کربوهیدرات ها به خصوص کربوهیدرات های نشاسته دار مانند سیب زمینی و نحوه گنجاندن آن در رژیم غذایی سالم سردرگم هستند . به گزارش «MSN»، نشاسته نوعی کربوهیدرات پیچیده است که از زنجیره طولانی مولکول های قند ساخته شده است، مواد غذایی نشاسته دار شامل نخود سبز، ذرت، سیب زمینی، لوبیا، پاستا، برنج و غلات است. مواد غذایی نشاسته دار نسبت به میوه، سبزیجات و لبنیات و مواد غیرنشاسته ای ، منبع کربوهیدرات و کالری به حساب می آید. انتخاب صحیح و مصرف مقدار معقول کربوهیدرات نقش مهمی در ایجاد یک رژیم سالم و متعادل دارد.

هرچند که نسبت به دیگر سبزیجات، سیب زمینی میزان قند خون را سریع افزایش می دهد اما منبع بسیار خوب پتاسیم است که برای حفظ فشار خون عامل مهمی به شمار می رود. پوست آن نیز سرشار از فیبر است. سیب زمینی را گهگاهی در رژیم غذایی خود بگنجانید. لوبیا نیز که از مواد غذایی نشاسته دار به حساب می آید منبع خوب فیبر و دارای پروتئین گیاهی ، ماده مغذی و آنتی اکسیدان است. گنجاندن مواد غذایی سبوس دار را در رژیم غذایی خود فراموش نکنید.