سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

استیک معطر


استیک معطر

● مواد لازم
▪ نصف فنجان برگ پونه خرد شده
▪ یک فنجان سرکه
▪ سه حبه سیر
▪ دو قاشق مرباخوری آویشن تازه
▪ یک چهارم قاشق مرباخوری فلفل
▪ دو قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ ۱۷۰ گرم گوشت بدون …

مواد لازم

نصف فنجان برگ پونه خرد شده

یک فنجان سرکه

سه حبه سیر

دو قاشق مرباخوری آویشن تازه

یک چهارم قاشق مرباخوری فلفل

دو قاشق مرباخوری روغن زیتون

۱۷۰ گرم گوشت بدون استخوان و چربی

نمک

طرز تهیه

گوشت را درون کیسه فریزری قرار دهید.

سپس برگ پونه، سرکه، سیر، آویشن و فلفل و روغن زیتون را در مخلوط کن بریزید و تا جایی مخلوط کنید که یکدست شود.

مخلوط را درون کیسه فریزر اضافه کرده و در آن را ببندید و برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید. فر را با ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کرده و گوشت را درون ظرف مناسبی قرار داده و در طبقه وسط فر بگذارید.پس از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه چاقویی را درون گوشت فرو کنید و مطمئن شوید که گوشت پخته است.سپس آن را لایه - لایه برش داده و در کنار آن می توانید سالاد و سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.

[مینا تنهایی]