دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کوکتل میگو


کوکتل میگو

این پیش غذا دارای میگو و تخم مرغِ پر خاصیت است. پس از تزیین حس می کنید که یه ظرف با دسر بستنی دارید!

امروز طرز تهیه کوکتل میگو را برایتان آموزش داده ایم. این پیش غذا دارای میگو و تخم مرغِ پر خاصیت است. پس از تزیین حس می کنید که یه ظرف با دسر بستنی دارید!

مواد لازم:

سرکه کمی

میگو نیم کیلوگرم

مغز کاهو یک عدد

تخم مرغ پخته 2 عدد

سس مایونز نصف پیمانه

خامه 150 میلی‌لیتر

سس گوجه‌فرنگی 2 قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

لیموترش به‌مقدار لازم

طرز تهیه:

1-ابتدا قابلمه‌ی مناسبی را تا نیمه آب بریزید، قدری نمک و 2 قاشق سوپخوری سرکه به آن بیفزائید و روی اجاق بگذارید تا به جوش آید.

2-در این هنگام میگوها را اضافه کنید و در حدود 2 دقیقه بجوشانید. سپس در‌ آبکش بریزید.

3-کاهو را خرد کنید و تخم مرغ‌ها را پوست بگیرید و حلقه‌ای خرد نمائید.

4-اینک در لیوان پایه‌بلندی، مقداری کاهو بریزید و روی آن چند عدد میگو قرار دهید.

5-سپس قطعه‌های تخم مرغ را رویش بچینید. بعد از سس آماده بریزید و دوباره این کار را تکرار کنید.

6-در نهایت، یک عدد میگو و حلقه‌ای از لیموترش را در لبه‌ی لیوان قرار دهید. و از سس باقیمانده بر روی کوکتل بریزید و آن را به عنوان پیش‌غذا میل نمائید.

7-برای آماده کردن سس، ابتدا در ظرف مناسبی سس مایونز، خامه، نمک، فلفل، سس گوجه‌فرنگی و آب لیموترش را کاملاً مخلوط کنید.

8-حالا سس، آماده‌ی مصرف می‌باشد.