دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

سالاد مقوی


سالاد مقوی

باتوجه به اینکه هوا هنوز گرم و تابستانی است. خوردن یک سالاد پرانرژی، پیش از صرف شام و یا حتی به جای شام و پس از خوردن یک افطاری مفصل برای سلامتی بسیار مفید است.
این سالاد اگرچه …

باتوجه به اینکه هوا هنوز گرم و تابستانی است. خوردن یک سالاد پرانرژی، پیش از صرف شام و یا حتی به جای شام و پس از خوردن یک افطاری مفصل برای سلامتی بسیار مفید است.

این سالاد اگرچه پرانرژی است ولی به آن دسته از افرادی که رژیم کم کربوهیدرات دارند، توصیه می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر:

۱۱۵ گرم لوبیا سبز

۱۱۵ گرم کاهوی معمولی و کاهوپیچ

یک عدد خیار متوسط

۴ عدد گوجه‌فرنگی ریز

یک عدد کنسرو تن‌ماهی

۴ عدد تخم‌مرغ

۵ عدد تربچه متوسط

۵۰ گرم یا نصف پیمانه زیتون سیاه یا سبز

نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای سس سالاد:

۹۰ میلی‌لیتر یا ۶ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون بودار

۲ حبه سیر (ریز خرد شود)

۱۵ میلی‌لیتر یا یک قاشق سوپ‌خوری سرکه سفید یا قرمز

طرز تهیه سالاد:

ابتدا لوبیا سبز را پس از شست‌وشو خرد کرده و در قابلمه‌ای حاوی کمی آب بپزید. برای درست‌کردن این سالاد لوبیا را به ۲ نیم تقسیم کرده و یا به صورت درشت خرد کنید. کاهوها را هم بشویید و پس از ضدعفونی کردن خرد کنید. تخم‌مرغ‌ها، گوجه‌فرنگی‌ها و تربچه‌ها را نیز به ۴ قسمت ببرید. خیار را هم پوست کنده و حلقه حلقه ببرید.کنسرو تن‌ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه در آب بجوشانید و محتویات داخل آن را با چنگال خرد کنید.در پایان هسته داخل زیتون‌ها را خارج کرده و آنها را به ۲ نیم تقسیم کنید. سپس کاسه بلوری بزرگی آماده کرده و همه مواد لازم سالاد را داخل کاسه بریزید.

طرز تهیه سس سالاد:

برای درست‌کردن این سس تمام مواد لازم آن را با هم مخلوط کنید و حالا این سس رژیمی را روی سالاد بریزید و مواد را خوب هم بزنید و ۱۰ دقیقه بگذاریدتا مواد سالاد کاملا به سس آغشته شود.

نکته ۱) درصورت دلخواه به جای کنسرو تن ماهی از سینه و یا فیله مرغ پخته‌شده هم می‌توانید استفاده کنید.

نکته ۲) اگر این سالاد را با طعم ترشی بیشتری دوست دارید، مقدار سرکه آن را اضافه کنید. در ضمن درصورت دلخواه، شما می‌توانید همین مقدار سرکه را با آب لیموترش تازه و یا آبغوره جایگزین کنید.

سید محسن علوی