چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

ترافل کیک


ترافل کیک

● مواد لازم:
▪ آرد- ۲ لیوان
▪ پودر کاکائو - یک لیوان
▪ شکر - ۲ لیوان
▪ جوش شیرین - یک قاشق مرباخوری
▪ بکینگ پودر- یک قاشق مرباخوری
▪ نمک - یک قاشق مرباخوری
▪ تخم مرغ درشت - ۲ عدد
▪ وانیل - کمی
▪ …

مواد لازم:

آرد- ۲ لیوان

پودر کاکائو - یک لیوان

شکر - ۲ لیوان

جوش شیرین - یک قاشق مرباخوری

بکینگ پودر- یک قاشق مرباخوری

نمک - یک قاشق مرباخوری

تخم مرغ درشت - ۲ عدد

وانیل - کمی

ماست چکیده - یک لیوان

روغن مایع - نصف لیوان

سرکه سفید - یک قاشق مرباخوری

آب داغ - یک لیوان

پنیر خامه ای-۱۰۰ گرم

کره - نصف لیوان

پودر قند - نصف لیوان

شکلات سفید - ۲۰۰ گرم

پودر نارگیل - به میزان کافی

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید و قالب مناسب را با کاغذ روغنی آماده کنید.

آرد، پودر کاکائو، شکر ، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ، وانیل، ماست، روغن، سرکه و یک لیوان آب داغ را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

مایه کیک را در قالب بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.

پنیر خامه ای، پودر قند و کره را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

پس از خنک شدن، کیک را خرد کنید و مایه پنیر خامه ای را به قدری به آن اضافه کنید که حالت چسبندگی پیدا کند.

کیک خرد شده را به اندازه گردو شکل دهید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال بماند.

سپس اول در شکلات آب شده و بعد در پودر نارگیل بغلتانید و با چای سرو کنید.