سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

ته چین اسفناج


● مواد لازم:
▪ برنج یک کیلو
▪ گوشت مغز ران بی استخوان ۵۰۰ تا ۷۵۰ گرم
▪ اسفناج ۵/۱ کیلو
▪ روغن ۱۵۰ گرم
▪ پیاز سرخ شده ۲ قاشق سوپخوری
▪ آبلیمو یا آب نارنج یک استکان
▪ نمک و فلفل به قدرلازم

مواد لازم:

برنج یک کیلو

گوشت مغز ران بی استخوان ۵۰۰ تا ۷۵۰ گرم

اسفناج ۵/۱ کیلو

روغن ۱۵۰ گرم

پیاز سرخ شده ۲ قاشق سوپخوری

آبلیمو یا آب نارنج یک استکان

نمک و فلفل به قدرلازم

طرز تهیه:

برنج را شسته و آن را خیس می کنیم. گوشت را چند تکه کرده و با یک قاشق سوپخوری روغن تفت داده و با ۳ لیوان آب ، پیاز سرخ شده و کمی نمک می گذاریم بپزد تا به اندازه یک لیوان آب از آن باقی بماند. اسفناج را پاک کرده و می شوئیم. آن را کمی خرد کرده و در قابلمه ریخته و می گذاریم با یک فنجان آب دو سه جوش بزند. سپس آن را با ۲ قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم و به گوشت پخته شده اضافه می کنیم و ترشی و نمک و فلفل آن را میزان می کنیم. برنج را آبکش می کنیم. در قابلمه یک قاشق سوپخوری روغن ریخته و نصف برنج را در قابلمه می ریزیم. نیمی از گوشت و اسفناج را در لای برنج قرار می دهیم و بقیه برنج را روی آن ریخته و بقیه گوشت و اسفناج را روی برنج می ریزیم. شعله را ملایم کرده و می گذاریم برنج دم بکشد. در صورتی که برنج به روغن بیشتری نیاز داشت، می توانید مقداری روغن داغ روی برنج بریزید.



همچنین مشاهده کنید