دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

شکلات داغ و خامه


شکلات داغ و خامه

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ یک سوم فنجان پودر کاکائو تلخ
▪ سه چهارم فنجان شکر
▪ کمی نمک
▪ یک سوم فنجان آب جوش
▪ سه و نیم فنجان شیر
▪ سه چهارم قاشق چای خوری وانیل
▪ نصف فنجان خامه
● زمان …

مواد لازم برای ۴ نفر

یک سوم فنجان پودر کاکائو تلخ

سه چهارم فنجان شکر

کمی نمک

یک سوم فنجان آب جوش

سه و نیم فنجان شیر

سه چهارم قاشق چای خوری وانیل

نصف فنجان خامه

زمان تهیه:

۷ دقیقه

طرز تهیه

کاکائو، شکر و نمک را در قابلمه ریخته و آب جوش را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.

سپس آن را به مدت دو دقیقه دم کنید.

حال شیر را به آن اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، ولی به جوش نیاید.

سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و وانیل را به آن اضافه کنید.

نوشیدنی را در چهار فنجان ریخته و خامه را به آن بیفزایید.

هر نوشیدنی حاوی۳۱۰ کالری، ۸‎/۶ گرم چربی، ۲۸ میلی گرم کلسترول، ۲۱۹ میلی گرم سدیم، ۵۳ گرم کربوهیدرات، ۲‎/۴ گرم فیبر رژیمی و ۹‎/۴ گرم پروتئین است.

فرشته علیزاده