پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا
شکلات داغ و خامه
مواد لازم برای ۴ نفر
یک سوم فنجان پودر کاکائو تلخ
سه چهارم فنجان شکر
کمی نمک
یک سوم فنجان آب جوش
سه و نیم فنجان شیر
سه چهارم قاشق چای خوری وانیل
نصف فنجان خامه
زمان تهیه:
۷ دقیقه
طرز تهیه
کاکائو، شکر و نمک را در قابلمه ریخته و آب جوش را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.
سپس آن را به مدت دو دقیقه دم کنید.
حال شیر را به آن اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، ولی به جوش نیاید.
سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و وانیل را به آن اضافه کنید.
نوشیدنی را در چهار فنجان ریخته و خامه را به آن بیفزایید.
هر نوشیدنی حاوی۳۱۰ کالری، ۸/۶ گرم چربی، ۲۸ میلی گرم کلسترول، ۲۱۹ میلی گرم سدیم، ۵۳ گرم کربوهیدرات، ۲/۴ گرم فیبر رژیمی و ۹/۴ گرم پروتئین است.
فرشته علیزاده
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست