سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
توپک خرما با بادام و عسل
مواد لازم برای تهیه ۲۵ تا ۳۰ توپک:
بادام یا گردوی خام:
۲۵۰ گرم
خرمای خرد شده بدون هسته:
۴ لیوان
عسل:
یک چهارم لیوان
کمی روغن برای شکل دادن توپک ها
طرز تهیه:
بادام یا گردو را آسیاب کنید و به مدت ۵ الی ۷ دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی شود. خرما را خرد کنید و هم بزنید تا له شود. خرمای له شده را درون ظرف بریزید و نصف بادام تفت داده به آن اضافه کنید. عسل را به خرما و بادام اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. دست های خود را کمی چرب کنید و توپک هایی به اندازه متوسط شکل دهید و در باقی مانده بادام آسیاب شده بغلتانید. توپک ها را در ظرف در بسته بچینید و تا زمان مصرف در یخچال قرار دهید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سیدابراهیم رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران بالگرد حسین امیرعبداللهیان شهادت رئیسی دولت سیزدهم شهادت سید ابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی
کنکور هواشناسی تهران امتحانات نهایی تعطیلی مدارس پلیس هلال احمر سیل قوه قضاییه بارش باران سیل مشهد آموزش و پرورش
بورس قیمت خودرو قیمت دلار یارانه قیمت طلا یارانه نقدی خودرو دلار بازار خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان بازنشستگان
جمهوری اسلامی ایران تلویزیون هنرمندان سینما آیت الله سید ابراهیم رئیسی سینمای ایران شعر لیلا حاتمی زری خوشکام رسانه ملی
کنکور ۱۴۰۳ قرآن تجهیزات پزشکی دانشگاه پیام نور تلسکوپ فضایی هابل
رژیم صهیونیستی اسرائیل ترکیه امیرعبداللهیان روسیه فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه چین حماس اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس فدراسیون فوتبال لیگ برتر انگلیس لیگ برتر ایران لیورپول بازی تراکتور منچسترسیتی
هوش مصنوعی سامسونگ مایکروسافت گوگل تبلیغات موبایل اپل نمایشگاه ایران هلث اینترنت آیفون
رژیم غذایی بارندگی آلزایمر طول عمر فشار خون استرس افسردگی کاهش وزن