پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

آش میوه


گوشت چرخ کرده  :  ۵۰۰ گرم
تره فرنگی  :  ۲۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده  :  ۲۰۰ گرم
نعناع  :  ۲۰۰ گرم
گشنیز  :  ۲۰۰ گرم
برگ چغندر  :  ۲۰۰ گرم
برنج  :  ۲۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی  :  ۳ قاشق سوپخوری
نخود  …

گوشت چرخ کرده  :  ۵۰۰ گرم

تره فرنگی  :  ۲۰۰ گرم

جعفری ساطوری شده  :  ۲۰۰ گرم

نعناع  :  ۲۰۰ گرم

گشنیز  :  ۲۰۰ گرم

برگ چغندر  :  ۲۰۰ گرم

برنج  :  ۲۰۰ گرم

پیاز داغ عسلی  :  ۳ قاشق سوپخوری

نخود  :  ۱۲۵ گرم

لوبیا قرمز  :  ۱۲۵ گرم

آلبالو  :  ۵۰۰ گرم

گوجه سبز  :  ۵۰۰ گرم

زرد آلو  :  ۵۰۰ گرم

گندم  :  ۱۰۰ گرم

فلفل  :   قدری

نمک  :   قدری

پیاز داغ و نخود لوبیا و گندم در صورت تمایل کمی زرد چوبه را با ۵ تا ۶ لیوان آب می‌گذاریم بپزد برنج را اضافه می‌کنیم و سبزی را بعد از تمیز کردن و خرد کردن وقتی برنج پخته شد داخل آش می‌ریزیم و گوشت را کوفته ریزه درست می‌کنیم و به آن اضافه می‌کنیم و آش را گاهی به‌هم می‌زنیم تا کاملاً جا بیافتد هسته میوه‌ها را می‌گیریم و در اواخر طبخ میوه‌ها را هم داخل آش می‌ریزیم به اندازه کافی نمک و فلفل می‌زنیم باید میوه‌ها پخته شوند ولی زیاد له نشوند. در زمستان به‌جای میوه تازه می‌توانیم از یرگ زرد آلو و آلوی زرد خشک و مربای آلبالو یا آلبالوی خشک استفاده کنیم بدیهی است میوه‌های خشک را باید در آب خیس کرد بعد مصرف نمود. می‌توانیم به این آش در اواخر طبخ ۴ تا ۵ قاشق شکر بزنیم تا طعمش ترش و شیرین بشود.

در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است.