جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024
مجله ویستا

مرغ با عسل و لیمو


مرغ با عسل و لیمو

● مواد لازم برای ۴نفر
۱) نیم کیلو سینه مرغ
۲) نمک و فلفل به مقدار کافی
۳) یک قاشق غذاخوری روغن
۴) یک قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده و یا یک قاشق مرباخوری پودر
۵) یک عدد لیموترش
۶) ۲قاشق …

مواد لازم برای ۴نفر

۱) نیم کیلو سینه مرغ

۲) نمک و فلفل به مقدار کافی

۳) یک قاشق غذاخوری روغن

۴) یک قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده و یا یک قاشق مرباخوری پودر

۵) یک عدد لیموترش

۶) ۲قاشق غذاخوری عسل

۷) یک چهارم پیمانه آب مرغ

طرز تهیه:

۱) مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

۲) روغن را در تابه داغ کرده و سینه های مرغ را اضافه کنید و بپزید تا نرم و طلایی شود و بعد کنار بگذارید.

۳) برای تهیه سس، زنجبیل را به مدت یک دقیقه در کمی روغن هم بزنید تا بوی آن بلند شود.

۴) آب و پوست لیمو را به اضافه عسل، آب مرغ و نمک و فلفل داخل سس بریزید و بگذارید غلیظ شود، بعد روی مرغ بریزید.