پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

دردسرهای کوشنر


دردسرهای کوشنر

کوشنر پس از اظهارات وقیحانه خود در خصوص جمهوری اسلامی ایران با اعتراض دولتها و ملتهای آگاه جهان رو به رو شده است نکته جالب توجه اینکه حتی کوشنر در ایالات متحده امریکا نیز از این اعتراضات در امان نبود

“برنارد کوشنر”وزیر امورخارجه فرانسه پس از اظهارات جنگ طلبانه خود بر ضد جمهوری اسلامی ایران از سوی نظام بین الملل با انتقادهایی تند مواجه شده است.کوشنر به گونه ای ناشیانه علیه برنامه های صلح آمیز هسته ای ایران اظهار نظر کرد و در نهایت مجبور شد به صورتی ناشیانه اظهارات خود را تصحیح نماید.وزیر امور خارجه فرانسه آرزو داشت به جای سارکوزی نامزد حزب سوسیالیست یعنی “سگولن رویال” به قدرت برسد.اما هم اکنون مشاهده می کند که سارکوزی نیز در افراطی گری و برخورد بسته با نظام بین الملل تفاوتی با رویال ندارد.رئیس جمهور خشونت طلب و نژاد پرست فرانسه با انتخاب کوشنر به عنوان وزیر امور خارجه کابینه خود سعی دارد پیام توحش را به گونه ای مستقیم برای سایر کشورهای مخالف با جریان سلطه مخابره نماید.برکناری تونی بلر فرصت مناسبی را برای عرض اندام پاریس در برابر کاخ سفید فراهم ساخته است.البته شهروندان فرانسوی با خط مشی سارکوزی مخالفند،کاهش محبوبیت ۵ درصدی سارکوزی در فاصله کمتر از یک ماه نشان دهنده مسیر اشتباهای است که رئیس جمهور فرانسه و همراهانش در پیش گرفته اند.

کوشنر پس از اظهارات وقیحانه خود در خصوص جمهوری اسلامی ایران با اعتراض دولتها و ملتهای آگاه جهان رو به رو شده است.نکته جالب توجه اینکه حتی کوشنر در ایالات متحده امریکا نیز از این اعتراضات در امان نبود.

در جریان سخنرانی تخیر کوشنر در آمریکا،مخالفان جنگ در واشنگتن با شعار “جنگ علیه ایران نه”، چندین بار وزیر امور خارجه فرانسه را مجبور به قطع سخنانش در جلسه سخنرانی کردند.

جلسه سخنرانی “برنارد کوشنر” وزیر امور خارجه فرانسه و از اعضای سازمان غیردولتی پزشکان بدون مرز در مرکز تحقیقات استراتژیک و بین‌المللی آمریکا با شعار مخالفان جنگ آشفته و پرهرج و مرج شد.

شماری از زنان گروه ضدجنگ “زنان برای صلح”در واشنگتن با شعار “جنگ علیه ایران نه”اجازه سخنرانی را به کوشنر نمی‌دادند و پلاکاردهایی را حمل کرده‌بودند که روی آنها نوشته‌بود”بوش +کوشنر=جنگ بدون مرز”.

دو نفر از این زنان توسط پلیس از جلسه سخنرانی اخراج شد و دو نفر دیگر در حالی که پلیس برای اخراج آنها اقدام می‌کرد یکی از همراهان کوشنر به آنها نزدیک و مانع اخراج آنها شد و کوشنر نیز خواست از جلسه اخراج نشوند و همگان وی را تشویق کردند.

بعد از سخنرانی کوشنر در مصاحبه با خبرنگاران گفت که این دو زن محجبه و با احساس اشتباه تصور می‌کنند که من طرفدار جنگ هستم و با آنها صحبت کردم و دیگر مشکلی نیست.

“مایل مورفی”زن ۵۳ ساله اولین اخراجی از جلسه، در خارج از ساختمان محل سخنرانی گفت: ما نمی‌خواهیم فرانسه سیاست خارجی بوش را در پیش گیرد. برنارد کوشنر وزیر امور خارجه فرانسه در مصاحبه‌ای گفته بود همه باید خود را برای بدترین گزینه که از نظر او همان جنگ با ایران است، آماده کنند و از طرفی نیز خواستار برقراری مجازات های اتحادیه اروپایی علیه تهران شده بود و در عین حال کماکان به انجام مذاکره با تهران تا به آخر تصریح داشت. وی پس از آن اظهاراتش را پس گرفت و گفت از سخنانش برداشت بد شده است.

مقامات غربی‌ و آمریکایی در حالی تلاش دارند برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران را تسلیحاتی جلوه دهند و آن را تهدید بخوانند که گزارش‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون عکس این امر را ثابت کرده و مدیر کل این آژانس بر عدم انحراف این برنامه به سمت کاربرد تسلیحاتی تاکید دارد.

در نهایت اینکه با شکست نومحافظه کاران کاخ سفید ،شرکای اروپایی واشنگتن نیز جایی در معادلات جهان امروز نخواهند داشت.در این راستا افرادی مانند برنارد کوشنر نیز محکوم به تحمل شکستی سخت در معادلات سیاسی کاخ الیزه خواهند بود.

مهدی مروتی