شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

سوپ تره فرنگی و کرفس


سوپ تره فرنگی و کرفس

● مواد لازم:
▪ تره فرنگی ۲ عدد
▪ هویج ۱ عدد
▪ مغز کرفس قسمتهای نرم همرا با برگ
▪ آب مرغ ۳ پیمانه
▪ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
▪ خامه کم چرب ۱/۲ پیمانه
▪ کره به مقدار لازم

● طرز تهیه:
تره …

مواد لازم:

تره فرنگی ۲ عدد

هویج ۱ عدد

مغز کرفس قسمتهای نرم همرا با برگ

آب مرغ ۳ پیمانه

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

خامه کم چرب ۱/۲ پیمانه

کره به مقدار لازم

طرز تهیه:

تره فرنگی، هویج و کرفس را ریز خرد کنید و با مقداری کره تفت دهید تا نرم شوند. سپس مقداری نمک اضافه کنید و آب مرغ را روی مواد بریزید، اگر گوشت نمی‌خورید می‌توانید در این مرحله از آب معمولی استفاده کنید.بگذارید سوپ بجوشد و سبزیجات کاملاً نرم شود. در آن فلفل بپاشید و هنگام سرو مقداری خامه داخل سوپ بریزید و سریع مخلوط کنید.

مراقب باشید خامه را یا با سوپ هم دما کنید ( مقداری از آب سوپ را داخل خامه ریخته و هم بزنید، کم کم آن را به دمای سوپ برسانید ) اگر خامه با سوپ هم دما نشود و یا دیر هم بزنید خامه داخل سوپ بریده بریده شده و ظاهر خوبی نخواهد داشت.