شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا
سوپ تره فرنگی و کرفس
مواد لازم:
تره فرنگی ۲ عدد
هویج ۱ عدد
مغز کرفس قسمتهای نرم همرا با برگ
آب مرغ ۳ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
خامه کم چرب ۱/۲ پیمانه
کره به مقدار لازم
طرز تهیه:
تره فرنگی، هویج و کرفس را ریز خرد کنید و با مقداری کره تفت دهید تا نرم شوند. سپس مقداری نمک اضافه کنید و آب مرغ را روی مواد بریزید، اگر گوشت نمیخورید میتوانید در این مرحله از آب معمولی استفاده کنید.بگذارید سوپ بجوشد و سبزیجات کاملاً نرم شود. در آن فلفل بپاشید و هنگام سرو مقداری خامه داخل سوپ بریزید و سریع مخلوط کنید.
مراقب باشید خامه را یا با سوپ هم دما کنید ( مقداری از آب سوپ را داخل خامه ریخته و هم بزنید، کم کم آن را به دمای سوپ برسانید ) اگر خامه با سوپ هم دما نشود و یا دیر هم بزنید خامه داخل سوپ بریده بریده شده و ظاهر خوبی نخواهد داشت.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست