دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

شیشلیک


شیشلیک

● مواد لازم:
▪ گوشت راسته پاک کرده ۵۰۰ گرم
▪ فلفل دلمه ای ۲ عدد
▪ پیاز ۴ عدد
▪ پیاز رنده کرده ۱ قاشق
▪ گوجه فرنگی ۸ عدد
▪ ماست ۲/۱ پیمانه
▪ آب ۲ عدد لیمو
▪ زعفران ۱ قاشق مربا خوری
▪ …

مواد لازم:

گوشت راسته پاک کرده ۵۰۰ گرم

فلفل دلمه ای ۲ عدد

پیاز ۴ عدد

پیاز رنده کرده ۱ قاشق

گوجه فرنگی ۸ عدد

ماست ۲/۱ پیمانه

آب ۲ عدد لیمو

زعفران ۱ قاشق مربا خوری

روغن ۴ قاشق

نمک و فلفل

طرز تهیه:

برای تهیه شیشلیک باید از گوشت راسته یا فیله گوساله یا گوسفند استفاده نمود . نکته قابل توجه برای کباب خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد (بوسیله گردوهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را ترد و نرم نمود ) ولی بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل ۲۴ ساعت قبل آماده و نرم نمود . انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود. گوشت را تقر۶۵۲۶۷;۶۵۱۷۰;۶۵۱۵۶; بقطر دو سانتی متر می بریم و شکل آن نیز لا زم نیست منظم باشد سپس پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم لا اقل یکشب بماند بعد گوشتها را به سیخ کشیده و کمی روی آنرا می کوبیم باید بین هردو یا سه قطعه کوچک دنبه به سیخ کشید و موقع طبخ حرارت باید کمی ملا یم باشد.