جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مخلوط گل سنتی مرطوب
چندین دستور العمل قدیمی و پیچیده برای تهیه مخلوط گل كه مدت طولانیتری دوام بیاورد، وجود دارد. به طور سنتی آن را به دو روش درست میكنند. در روش اول تنها از گلبرگهای رز و در روش دوم از مخلوط گلبرگهای رز، برگ بو، به لیمو و گلهای اسطوخودوس استفاده میكنند. شروع كار بدین صورت است كه یك لایه از گلبرگهای خشك را در ظرفی قرار میدهیم و بعد با دست چند مشت كوچك نمك بر روی آنها میپاشیم و خوب فشار میدهیم. دوباره یك لایه گلبرگ و باز نمك میپاشیم و سپس میفشاریم. این عمل را آنقدر تكرار میكنیم تا تنگ دهان گشاد پر شود. برای اینكه عمل فشار ادامه یابد، شیئی سنگین روی مخلوط قرار میدهیم و ظرف را در محلی تاریك و خشك میگذاریم و به مدت دو هفته نگه میداریم تا مخلوط یك تكه شود. سپس مخلوط را كه به شكل كیك درآمده است به قطعات كوچك تقسیم نموده و آن را با ادویههای شیرین و پودر شده مثل فلفل شیرین و میخك مخلوط میكنیم. مخلوط را به ظرف اولیه منتقل میكنیم و به مدت سه تا شش هفته نگه میداریم. برای نتیجهی بهتر، میتوانیم ظرف را تا شش ماه به همین حالت بگذاریم و آنگاه مخلوط را به ظرفهای سرامیكی منتقل و استفاده كنیم .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران انتخابات دانشگاه تهران عراق رهبر انقلاب احمد وحیدی مجلس شورای اسلامی دولت دولت سیزدهم روز معلم نیکا شاکرمی مجلس
سیل هواشناسی آتش سوزی تهران شهرداری تهران آموزش و پرورش قوه قضاییه پلیس فضای مجازی معلم سلامت زلزله
قیمت خودرو سهام عدالت تورم قیمت طلا سازمان هواشناسی خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت سکه بانک مرکزی حقوق بازنشستگان ایران خودرو
مهران غفوریان ساواک موسیقی تلویزیون سریال عمو پورنگ سینمای ایران تبلیغات نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی سینما عفاف و حجاب
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس انگلیس نوار غزه اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر علی خطیر بازی باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران تراکتور رئال مادرید
اپل هوش مصنوعی فناوری آیفون گوگل ناسا مدیران خودرو تلفن همراه
خواب فشار خون چای کبد چرب دیابت