سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
سالاد سبزیجات | طرز تهیه سالاد سبزیجات با سس مخصوص
مواد لازم سالاد سبزیجات با سس مخصوص
ابتدا تمام سبزیجات را آماده نمایید چون زمانی که سس آماده شود سالاد آماده سرو کردن است. پس هویج ها و چغندرها را پوست گرفته و به صورت نازک ورقه کنید. برگ های چغندر را به طور جداگانه در سالاد بریزید. بوته گل کلم را به صورت بوته های کوچک خرد کنید. کرفس و برگ های آن را به طور جداگانه خرد کنید. پیاز رازیانه را نازک ورقه ورقه کنید.
فیله ماهی ها را از چند ساعت قبل در روغن بخوابانید. سپس برای تهیه سس، سیرها، فیله های ماهی کولی و شیر را در یک ظرف روی حرارت به جوش آورید. سپس شعله را کم کنید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که سیر نرم شود سس را حرارت دهید. سپس با گوشت کوب برقی سس را صاف و یک دست نمایید. روغن زیتون و سرکه سیب را اضافه نمایید.
برای سرو این سالاد می توانید به دو صورت عمل نمایید ولی در هر دو شیوه سرو، سس باید گرم باشد. می توانید سس را در کاسه ای بریزید و آن را در میان ظرفی که سبزیجات را دور آن چیده اید قرار دهید یا اینکه سبزیجات را در کاسه بزرگی بریزید و سس را روی آن ها بریزید و در آخر برگ های رازیانه و کرفس را قرار دهید و از روغن زیتون اضافه روی آن ها بریزید.
شیر 300 میلی لیتر
فیله ماهی کولی 10 عدد
روغن زیتون خالص 180 میلی لیتر
هویج 3 عدد کوچک
چغندر و برگ آن 3 عدد کوچک
ساقه کرفس و برگ آن 3 عدد کوچک
گل کلم خرد شده 1 بوته کوچک
پیاز رازیانه 1 عدد کوچک
تربچه ریز 5 تا 6 عدد
سیر 6 حبه
سرکه انگور سفید 2 تا 3 قاشق غذاخوری
ابتدا تمام سبزیجات را آماده نمایید چون زمانی که سس آماده شود سالاد آماده سرو کردن است. پس هویج ها و چغندرها را پوست گرفته و به صورت نازک ورقه کنید. برگ های چغندر را به طور جداگانه در سالاد بریزید. بوته گل کلم را به صورت بوته های کوچک خرد کنید. کرفس و برگ های آن را به طور جداگانه خرد کنید. پیاز رازیانه را نازک ورقه ورقه کنید.
فیله ماهی ها را از چند ساعت قبل در روغن بخوابانید. سپس برای تهیه سس، سیرها، فیله های ماهی کولی و شیر را در یک ظرف روی حرارت به جوش آورید. سپس شعله را کم کنید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که سیر نرم شود سس را حرارت دهید. سپس با گوشت کوب برقی سس را صاف و یک دست نمایید. روغن زیتون و سرکه سیب را اضافه نمایید.
برای سرو این سالاد می توانید به دو صورت عمل نمایید ولی در هر دو شیوه سرو، سس باید گرم باشد. می توانید سس را در کاسه ای بریزید و آن را در میان ظرفی که سبزیجات را دور آن چیده اید قرار دهید یا اینکه سبزیجات را در کاسه بزرگی بریزید و سس را روی آن ها بریزید و در آخر برگ های رازیانه و کرفس را قرار دهید و از روغن زیتون اضافه روی آن ها بریزید.
سالاد سبزیجات جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
سالاد سبزیجات را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران شهادت بالگرد تبریز حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی
تهران کنکور آیت الله رئیسی هواشناسی شهرداری تهران شورای شهر تهران هلال احمر قوه قضاییه پلیس سیل بارش باران آموزش و پرورش
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا بورس یارانه خودرو دلار بازار خودرو سایپا حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازنشستگان
شهادت رئیس جمهور پیام تسلیت سینمای ایران تلویزیون لیلا حاتمی سریال آیت الله سید ابراهیم رئیسی سینما شعر رسانه ملی نمایشگاه کتاب زری خوشکام
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان تلسکوپ فضایی هابل باتری
رژیم صهیونیستی جنگ غزه ترکیه اسرائیل امیرعبداللهیان غزه روسیه آمریکا فلسطین چین حماس اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیورپول لیگ برتر انگلیس لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال بازی رئال مادرید منچسترسیتی
هوش مصنوعی مایکروسافت تبلیغات گوگل سامسونگ اپل ناسا موبایل نمایشگاه ایران هلث آیفون
سزارین زایمان رژیم غذایی آلزایمر طول عمر افسردگی فشار خون کاهش وزن مغز انسان سلامت روان