چهارشنبه, ۲۹ اسفند, ۱۴۰۳ / 19 March, 2025
مصرف هویج پخته، بهتر از هویج خام!

هویج از بهترین سبزی ها و حاوی منبع ویتامین A است که برای تقویت بینایی، بهبود سیستم ایمنی و پیش گیری از بیماری ها مفید است. برای جذب بهتر ویتامین A بهتر است هویج را به صورت پخته مصرف کنید. به گزارش ایسنا، انواع سبزی های برگ دار، انواع کلم، هویج، بادمجان و انواع کدو، نخود سبز، لوبیا سبز، قارچ، گوجه فرنگی، خیار، فلفل، پیاز و بامیه در گروه سبزی هایی قرار دارد که حاوی انواع ویتامین و رنگدانه ها و موادمعدنی است که در ادامه به خواص گوجه فرنگی اشاره می کنیم.
گوجه فرنگی:
گوجه فرنگی یکی از پرمصرف ترین سبز ی های دنیاست و دارای مقادیر قابل توجهی پتاسیم، ویتامین ث و فیبر غذایی و همچنین از غنی ترین منابع رنگدانه آنتی اکسیدان لیکوپن است که موجب کاهش خطر سرطان پروستات در مردان می شود.
همچنین لیکوپن موجب کاهش سکته های قلبی، جلوگیری از آسیب و خرابی مفاصل، ماهیچه ها و حتی سلول های مغزی در سالمندان می شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست