دوشنبه, ۲۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 10 March, 2025
مجله ویستا
کتلت با خمیر نان باگت

مواد لازم
خمیر داخل چهار عدد نان باگت
سه چهارم فنجان جعفری خرد شده
یک عدد زرده تخممرغ
دو قاشق چایخوری آب لیمو ترش
دو قاشق چایخوری سس خردل
نصف قاشق چایخوری فلفل
نصف قاشق چایخوری آویشن
نصف قاشق چایخوری ادویه کرفس
پنج قاشق غذاخوری روغن زیتون
یکچهارم فنجان پیاز خرد شده
یکچهارم فنجان فلفل دلمه سبز
یک چهارم فنجان قرمز
۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
مواد لازم برای تهیه سس
یک فنجان سس مایونز
دو قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
کمی فلفل
کمی نمک
طرز تهیه
خمیر را در مجاورت هوا قرار دهید تا خشک شود سپس آن را آسیاب کنید. در حدود چهار فنجان خواهد شد. سپس آن را با زرده تخممرغ، آب لیمو، سس و خردل و فلفل و آویشن و کرفس بهخوبی مخلوط کرده و گوشت را نیز به مواد بیفزایید. سپس فلفل دلمه قرمز و سبز را به آن اضافه کنید. روغن را در تابهای ریخته و از این مواد به اندازه کتلت تهیه کرده و در آن به آرامی سرخ کنید.
در کاسهای سس مایونز، آب لیمو و نمک و فلفل به خوبی مخلوط کنید.
روی کتلتها کمی از سس تهیه شده قرار دهید و آن را با نان باگت سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست