دوشنبه, ۲۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 10 March, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه سس طلائی مخصوص گوشت | ایران کوک

مواد لازم
- آب گوشت 2 پیمانه
- کره 50 گرم
- زرده تخم مرغ 3 تا 4 عدد
- آب لیمو 3 تا 4 قاشق سوپخوری
- آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به میزان کافی
سس طلائی مخصوص گوشت
طرز تهیه: در یک تابه کره را روی حرارت ذوب کنید. آرد را اضافه و با کره کمی سرخ کنید. حرارت را ملایم کنید و آب گوشت را به تدریج داخل سس بریزید و بهم بزنید تا سس بجوشد و کمی غلیظ شود.
زرده های تخم مرغ را خوب بزنید و کم کم داخل سس بریزید و مرتبا بهم بزنید. آب لیمو، نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید و بعد از این که سس چند جوش خورد، آن را از روی حرارت بردارید.
- حاضر است در : 15 دقیقه
- دسته بندی دستور آشپزی : سس و چاشنی و ادویه
- مواد لازم : آرد, تخم مرغ, کره
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست