چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه سس طلائی مخصوص گوشت | ایران کوک
مواد لازم
- آب گوشت 2 پیمانه
- کره 50 گرم
- زرده تخم مرغ 3 تا 4 عدد
- آب لیمو 3 تا 4 قاشق سوپخوری
- آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به میزان کافی
سس طلائی مخصوص گوشت
طرز تهیه: در یک تابه کره را روی حرارت ذوب کنید. آرد را اضافه و با کره کمی سرخ کنید. حرارت را ملایم کنید و آب گوشت را به تدریج داخل سس بریزید و بهم بزنید تا سس بجوشد و کمی غلیظ شود.
زرده های تخم مرغ را خوب بزنید و کم کم داخل سس بریزید و مرتبا بهم بزنید. آب لیمو، نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید و بعد از این که سس چند جوش خورد، آن را از روی حرارت بردارید.
- حاضر است در : 15 دقیقه
- دسته بندی دستور آشپزی : سس و چاشنی و ادویه
- مواد لازم : آرد, تخم مرغ, کره
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس تعطیلی شنبه ها شورای نگهبان دولت سیزدهم قوه قضائیه دولت رئیس جمهور رهبر انقلاب حسن روحانی مجلس یازدهم
مشهد سیل قوه قضاییه تهران هواشناسی شهرداری تهران قتل پلیس فضای مجازی بارش باران سازمان هواشناسی دستگیری
مالیات خودرو تعطیلی شنبه قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا دلار سایپا بورس مسکن
نمایشگاه کتاب کتاب سریال زنان نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون فردوسی سحر دولتشاهی شاهنامه سینمای ایران دفاع مقدس مهران مدیری
دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی فضا تحقیقات و فناوری
فلسطین رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه حماس ترکیه اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال لیگ برتر ایران جواد نکونام بازی فولاد خوزستان مهدی طارمی فولاد
هوش مصنوعی عیسی زارع پور گوگل ناسا ایرانسل تلفن همراه تبلیغات دوربین موبایل اپل فیبر نوری گوشی
دیابت سرطان زوال عقل کاهش وزن سرماخوردگی کودک بارداری واکسن