شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

پاستا با قارچ و سس خامه برای ۴ نفر


پاستا با قارچ و سس خامه برای ۴ نفر

● مواد لازم:
▪ قارچ ورقه‌ای خرد شده ۳۰۰ گرم
▪ پیاز بزرگ رنده شده ۱ عدد
▪ ماکارونی فرمی ۱ بسته
▪ خامه ۲۰۰ گرم
▪ سیر له شده ۲ حبه
▪ کره ۵۰ گرم
▪ آبلیمو ۱ قاشق سوپ‌خوری
▪ شیر نصف پیمانه
▪ …

مواد لازم:

قارچ ورقه‌ای خرد شده ۳۰۰ گرم

پیاز بزرگ رنده شده ۱ عدد

ماکارونی فرمی ۱ بسته

خامه ۲۰۰ گرم

سیر له شده ۲ حبه

کره ۵۰ گرم

آبلیمو ۱ قاشق سوپ‌خوری

شیر نصف پیمانه

جعفری ریز شده ۴ قاشق غذاخوری

ز روغن ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

پیاز را در روغن تفت داده و بگذارید تا کمی نرم شود سپس سیر را به آن اضافه کنید و بلافاصله قارچ را همراه آبلیمو، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و تفت دهید (شعله گاز زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد).

خامه را با نصف پیمانه شیر مخلوط کنید و به‌هم بزنید تا یک‌دست شود. بعد آن را به مخلوط قارچ و پیاز اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. جعفری خرد شده و کره را به مخلوط اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید.

ماکارونی را درون آب در حال جوش که به آن نمک زده‌اید، بریزید. پس از پخته شدن ماکارونی را آبکش کنید و بلافاصله با سس و قارچ مخلوط کرده و غذا را در یک دیس گرد که دور آن را با گوجه‌فرنگی حلقه‌ای تزئین کرده‌اید، سرو کنید.