جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا
انواع فراورده های لبنی
![انواع فراورده های لبنی](/web/imgs/16/22/20xhi1.jpeg)
شیر که پس از پاستوریزه و هموژنیزه شدن با مقادیر متفاوت از چربی در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد.
، چربی شیر است که به سرشیر هم معروف است.
خامه ترش، خامه ایست که به وسیله باکتری تخمیر و ترش شده است.
شیرخشک ، با حذف آب شیر به دست می آید.
شیر غنی شده، شیری است که با تبخیرآب آن، غلیظ شده است و معمولاً به آن شکر هم اضافه می کنند.
کره، همان چربی شیر است که از هم زدن خامه حاصل می شود.
پنیر را از راه جامد کردن شیر تهیه می کنند. سپس این بخش جامد را از آب پنیر جدا کرده و می گذارند تا عمل بیاید. این کار معمولاً توسط باکتری یا مایه پنیر صورت می گیرد.
ماست ، شیری است که بوسیله باکتری استروپتوکوک ترش شده است.
بستنی، خامه ایست که به آرامی یخ بسته است.
انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ سعید جلیلی ایران انتخابات 1403 پزشکیان جلیلی ریاست جمهوری
تهران هواشناسی قوه قضاییه شهرداری تهران پلیس محرم قتل سلامت اربعین وزارت بهداشت سازمان هواشناسی آموزش و پرورش
خودرو قیمت طلا قیمت خودرو سهام عدالت دولت سیزدهم قیمت دلار حقوق بازنشستگان مسکن بازنشستگان بازار خودرو قیمت سکه دلار
بهاره رهنما تلویزیون پیمان جبلی بازیگر الناز شاکردوست سینمای ایران سینما تئاتر سارا بهرامی
اینستاگرام دانش بنیان ماهواره کنکور ۱۴۰۳
فلسطین انگلیس رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه آمریکا روسیه جو بایدن سازمان همکاری شانگهای دونالد ترامپ حزب الله لبنان فرانسه
پرسپولیس فوتبال علیرضا بیرانوند یورو 2024 استقلال باشگاه پرسپولیس لیگ برتر کریستیانو رونالدو ترکیه نقل و انتقالات لیگ برتر سپاهان نقل و انتقالات
سامسونگ هواپیما هوش مصنوعی گوگل اپل الکامپ نمایشگاه الکامپ وزیر ارتباطات
دیابت پشه آئدس خواب آلزایمر سبک زندگی سرطان اضطراب مو