شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا
خوراك لپه با سبزیجات
مواد لازم:
گوشت (۴۰۰ گرم)،
لپه (۲۰۰ گرم)،
آب (۶ لیوان)،
پیاز (۱ عدد)،
پیازچه حلقه شده (۱ لیوان)،
كدو (۳۰۰ گرم)،
قارچ كوچك (۲۰۰ گرم)،
كره (یك چهارم لیوان)،
پنیر رنده شده (۲۰۰ گرم)،
خامه (یك چهارم لیوان)،
آبلیمو (۳ قاشق غذاخوری)،
تخم گشنیز ساییده شده (۱ قاشق غذاخوری)،
نمك و فلفل به مقدار لازم.
طرز تهیه:
۱) گوشت را خرد كنید و با آب و نمك و پیاز به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
۲) تعدادی از پیازچه ها را برای تزیین كنار بگذارید و بقیه را به صورت حلقه درآورید، كدوها را نیز به شكل مكعب خرد كنید، همچنین قارچها را ورقه، ورقه كنید و سپس تمام این سبزیجات را در كره تفت دهید.
۳) لپه را از قبل خیس كنید و بشویید و به همراه سبزیجات به گوشت اضافه كنید، بگذارید تا لپه بپزد و خوراك به روغن بیفتد. آن گاه پنیر رنده شده را به مواد اضافه كرده، بگذارید كاملاً ذوب شود، آبلیمو، خامه، فلفل، نمك و تخم گشنیز ساییده شده را به غذا اضافه كنید. پس از چند دقیقه غذا آماده است آن را در ظرف مناسبی بكشید و با ساقه های پیازچه خرد شده و كمی خامه روی آن را تزیین كنید.
ایران ریحانی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست