یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا
گل کلم به سبک یونانی
کلم : ۱ عدد
روغن : ۰.۲۵ فنجان
پیاز : ۱.۵ فنجان
سیر : ۲ عدد
رب گوجه فرنگی : ۲ فنجان
نمک : ۱.۵ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه : ۰.۵ قاشق مربا خوری
جعفری ساطوری شده : ۰.۲۵ فنجان
گل کلم را شسته و آن را خرد کنید، روغن را در ماهی تابه آب کرده و پیاز را کمی در آن سرخ کنید، سپس عصاره گوجه فرنگی، سیر، نمک و فلفل سیاه را بریزید.
بگذارید روی آتش ملایم مدت ده دقیقه بجوشد، سپس کلم خرد شده را به آن اضافه کنی.د
بگذارید ۲۰ دقیقه دیگر بپزد بالاخره جعفری خرد کرده را ریخته و غذا را سر سفره بیاورید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس شورای اسلامی ایران مجلس انتخابات مجلس دوازدهم صادق زیباکلام انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور دولت رهبر انقلاب
تهران قتل هواشناسی فضای مجازی شهرداری تهران سیل زلزله سازمان هواشناسی وزارت بهداشت پلیس آتش سوزی بارش باران
قیمت دلار خودرو قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو سایپا گاز بورس حقوق بازنشستگان نمایشگاه نفت ایران خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران رضا عطاران کیانوش عیاری کتابخانه سینمای ایران تلویزیون دفاع مقدس سینما نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سریال
خورشید فناوری تجهیزات پزشکی کنکور سراسری
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا سازمان ملل افغانستان حماس رفح اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر رئال مادرید هوادار باشگاه پرسپولیس سپاهان لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی همراه اول شفق قطبی دبی ناسا ایلان ماسک نوآوری اپل گوگل طوفان خورشیدی وزیر ارتباطات
سرطان تغذیه درمان و آموزش پزشکی کاهش وزن رژیم غذایی زیبایی فشار خون قهوه بارداری توت فرنگی هندوانه