دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
شیربرنج شکلاتی
مواد لازم:
شیر پرچرب:
۵ لیوان.
برنج نیمه:
دو سوم لیوان.
شکر:
سه چهارم لیوان.
پوست پرتقال:
یک و نیم قاشق مرباخوری.
وانیل:
به مقدار کافی.
پودر کاکائو:
یک قاشق غذاخوری.
آب پرتقال:
یک و نیم قاشق غذاخوری.
چیپس های شکلاتی نیمه تلخ:
یک لیوان
طرز تهیه:
شیر، شکر، پوست پرتقال، وانیل و برنج را در ظرفی بریزید و گهگاه هم بزنید تا جوش بیاید. پس از به جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت کم بجوشد. سپس زیر ظرف را خاموش و پودر کاکائو، آب پرتقال و چیپس های شکلاتی را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. شیر برنج را می توان گرم و یا سرد میل کرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست