پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

چرا آب دوغ خیار را فراموش کرده‌اید؟


چرا آب دوغ خیار را فراموش کرده‌اید؟

فصل گرما که فرا می‌رسد اشتهایمان نسبت به خوردن غذاهای گرم و پرکالری کاسته شده و بیشتر به دنبال غذاهایی سبک، کم‌حجم، خنک و در عین حال اشتهاآور هستیم.

فصل گرما که فرا می‌رسد اشتهایمان نسبت به خوردن غذاهای گرم و پرکالری کاسته شده و بیشتر به دنبال غذاهایی سبک، کم‌حجم، خنک و در عین حال اشتهاآور هستیم.

در میان غذاهای ایرانی آب دوغ خیار از این مزایا برخوردار است. این غذای حاضری بسیار خوش‌طعم با ظاهری دلنشین بوده که از ایام قدیم محبوبیت خاصی در میان تمامی اقوام ایرانی داشته است. ارزش تغذیه‌ای این غذای ساده و سنتی با توجه به مواد غذایی که در تهیه آن استفاده می‌شود بسیار زیاد است و غذایی مناسب برای فصول گرم سال محسوب می‌شود، زیرا عطش را رفع کرده، مفرح جان بوده و اشتهای رفته‌مان را احیا می‌کند.

به گزارش جام جم آنلاین، این غذا معمولا از ترکیب ماست یا دوغ، خیار رنده شده، سبزی خوردن (ریحان، ترخون، نعنا و تربچه‌)‌، گردو و کشمش به همراه یخ و نان تهیه می‌شود، البته برخی خانواده‌ها از خامه نیز در این غذا استفاده می‌کنند.