پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
چرا آب دوغ خیار را فراموش کردهاید؟
فصل گرما که فرا میرسد اشتهایمان نسبت به خوردن غذاهای گرم و پرکالری کاسته شده و بیشتر به دنبال غذاهایی سبک، کمحجم، خنک و در عین حال اشتهاآور هستیم.
در میان غذاهای ایرانی آب دوغ خیار از این مزایا برخوردار است. این غذای حاضری بسیار خوشطعم با ظاهری دلنشین بوده که از ایام قدیم محبوبیت خاصی در میان تمامی اقوام ایرانی داشته است. ارزش تغذیهای این غذای ساده و سنتی با توجه به مواد غذایی که در تهیه آن استفاده میشود بسیار زیاد است و غذایی مناسب برای فصول گرم سال محسوب میشود، زیرا عطش را رفع کرده، مفرح جان بوده و اشتهای رفتهمان را احیا میکند.
به گزارش جام جم آنلاین، این غذا معمولا از ترکیب ماست یا دوغ، خیار رنده شده، سبزی خوردن (ریحان، ترخون، نعنا و تربچه)، گردو و کشمش به همراه یخ و نان تهیه میشود، البته برخی خانوادهها از خامه نیز در این غذا استفاده میکنند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی تهران پلیس قوه قضاییه پلیس راهور زلزله شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا کارگران تورم
سریال نمایشگاه کتاب جواد عزتی عفاف و حجاب تلویزیون فیلم سینمایی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین انگلیس اوکراین ترکیه نتانیاهو یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر تراکتور لیگ برتر ایران لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی هواپیما تلفن همراه اپل اینستاگرام گوگل همراه اول واکسن تبلیغات ناسا عیسی زارع پور
کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن بیماری قلبی دیابت مسمومیت داروخانه