شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

کتاب "مجاهدین خلق درآینه تاریخ"


▪نوشته مهندس علی اکبر راستگو
"مجاهدین خلق در آینه تاریخ" کتابی است تحقیقی که جلد اول آن در ۴۵۲ صفحه و شامل سه فصل "تاریخچه سازمان" و "بخش مالی" و"ساختار تشکیلاتی سازمان" که …

نوشته مهندس علی اکبر راستگو

"مجاهدین خلق در آینه تاریخ" کتابی است تحقیقی که جلد اول آن در ۴۵۲ صفحه و شامل سه فصل "تاریخچه سازمان" و "بخش مالی" و"ساختار تشکیلاتی سازمان" که توسط اقای مهندس علی اکبر راستگو با متنی روان و شیوا به نگارش درآمده و ازجمله معدود کتاب های معتبر و مستند در باره سازمان مجاهدین خلق می باشد.

نویسنده در این کتاب خواننده را در جریان سیر حوادث و تحولات سازمان قرار می دهد و شیوه های بکار گرقته شده و طرق مختلف استفاده از امکانات و روش های زیرکانه جلب اعتماد و استفاده از احساسات پاک انسان ها برای دستیابی به یک هدف غیر انسانی (قدرت و دیگر هیچ) و در یک کلام ماهیت سازمان مجاهدین را برای خواننده روشن می سازد.

نویسنده در این کتاب اثبات نموده که " سازمان مجاهدین" و "شورای ملی مقاومت" و ارتش آزادیبخش" اسامی مستعار سازمان مجاهدین خلق و دراصل یک واقعیت بیش نیست که برای هر موقعیت از یکی از این اسامی استفاده می شود.

دقت نظر و انتخاب موضوعات و شیوه بررسی وقایع و مدارک ارائه شده و بعضی مقایسه ها بین دیروز و امروز مجاهدین خواننده را مجذوب خود می سازد.

این کتاب به خاطر این که نویسنده خود از فعالین روابط خارجی سازمان و ساکن در آلمان بوده و سال ها از نزدیک شاهد بسیاری از اعمال و فعالیت های ارتباطی و مالی سازمان بوده کتابی است مستند و قابل تکیه.

در این کتاب البته گوشه بسیار ناچیزی از آنچه که در درون سازمان مجاهدین میگذرد به تصویر درآمده و بخش بزرگی از آن که در سطوح بالای تشکیلاتی و در ستاد رهبری اتفاق افتاده ونیز مجموعه اطلاعات وارتباطات مخفی و با محافل جهانی و توطئه های ریز و درشتی که بر علیه فعالین سیاسی سایر جریانات و حمایت ها و مساعدت های مخفی با بخش افراطی و خشونت طلب حاکمیت رژیم جمهوری اسلامی و میلیتاریزه کردن فضای جامعه برای باز گذاشتن دست نیروهای سرکوبگر و جلوگیری از تحولات جامعه به سوی دمکراسی، هنوز مخفی و غیر قابل دسترسی باقی مانده است.

کتاب "مجاهدین خلق در آینه تاریخ" با کلیشه و چاپ اسنادی در کنار هر مطلب و بخشی، که عمدتا از منابع خود سازمان بدست آمده به غنای کتاب کمک نموده و به عنوان کتاب مرجع برای جستجوگران و محققین بخشی از تاریخ ایران (پس از انقلاب) و مسایل و مناسبات سازمان مجاهدین قابل تکیه و استناد می باشد.

در این کتاب به خوبی نشان داده شده است که چگونه سازمان مجاهدین با تکیه بر خشونت و تروریسم، نقشی تعیین کننده در تحکیم رژیم جمهوری اسلامی به عهده گرفته و در هر مقطع و مرحله ای به گونه ای به جمهوری اسلامی مدد رسانده است و متقابلا مردم را از دور مبارزه خارج نموده است. مانند شروع مبارزه مسلحانه در خرداد سال ۱۳۶۰ و قتل و شکنجه کسبه عادی به عنوان ایادی اختناق و خبر چینان رژِم و پناه بردن به رژیم دیکتاتور بغداد و حمله معروف به "فروغ جاویدان" و کار شکنی و تحریک برای جلوگیری از آتش بس بین ایران وعراق ونیز توطئه های رنگارنگ پس از ۲ خرداد به قصد به شکست کشاندن جنبش اصلاح طلبانه و دموکراتیک مردم و دانشجویان.

خواندن این کتاب را به کلیه علاقمندان مسائل جنبش دمکراسی خواهی مردم ایران بویژه هواداران سازمان مجاهدین توصیه می کنم و از نویسنده ان به خاطر تلاش و زحمت فراوانی که در تدوین کتاب بکار برده سپاسگزاری می نمایم.

امیدوارم در آینده کسانی از سطوح بالای سازمان که از اکثر خلافکاری ها و توطئه ها وزد و بند ها و مسائل مالی و کمک های اهدائی!! و اسرار پشت پرده، از زمان شروع فعالیت مجاهدین در سال ۱۳۵۷ تا کنون اطلاع دارند از سازمان جدا بشوند و "خلق قهرمان ایران" را در جریان ای مسائل قرار دهند.

هادی شمس حائری هلند ۲۸ ژوئن ۲۰۰۴