سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

بال مرغ کباب شده


بال مرغ کباب شده

● مواد لازم برای ۱۲عدد بال:
▪ ماست چکیده و یا معمولی-۲لیوان
▪ پودر کاری- ۳ قاشق غذاخوری
▪ روغن مایع-۲قاشق غذاخوری
▪ پودر دارچین-۲قاشق مرباخوری
▪ سیرخرد شده- ۲قاشق غذاخوری
▪ نمک-یک …

مواد لازم برای ۱۲عدد بال:

ماست چکیده و یا معمولی-۲لیوان

پودر کاری- ۳ قاشق غذاخوری

روغن مایع-۲قاشق غذاخوری

پودر دارچین-۲قاشق مرباخوری

سیرخرد شده- ۲قاشق غذاخوری

نمک-یک قاشق مرباخوری

بال مرغ-۱۲عدد

طرز تهیه:

هر کدام از بال های مرغ را به ۲ قسمت تقسیم کنید.

در ظرفی ماست، پودر کاری، روغن، دارچین، سیر و نمک را مخلوط کنید و بال ها را کاملا با این مواد بپوشانید.

بال ها را به مدت ۲ ساعت و یا تمام شب در یخچال قرار دهید.

فر را که از قبل روشن کرده اید روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید و سینی مناسب را با کاغذ فویل کمی چرب شده بپوشانید و با ل ها را یکی یکی در سینی بچینید و به مدت ۲۵ دقیقه تا زمان پخت کامل در فر قرار دهید.

توجه داشته باشید به جای کباب کردن می توانید بال ها را در روغن و حرارت کم نیز سرخ کنید.