شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه سرکه هلو برای ترشی های پاییزی


طرز تهیه سرکه هلو برای ترشی های پاییزی

ابتدا هلوها را شسته و بگذارید کاملا خشک شود.

مواد لازم :

هلو: ۴ تا ۵ کیلو

خمیر ترش: یک قاشق سوپ‌خوری

سرکه: ۲ لیوان

نمک: ۳ قاشق غذاخوری

شکر: نصف لیوان

طرز تهیه :

ابتدا هلوها را شسته و بگذارید کاملا خشک شود. هسته آنها را درآورده و میوه آن را خرد کنید و در ظرف مناسب و مخصوص تهیه سرکه بریزید. خمیر مایه را با سرکه مخلوط کنید و نمک و شکر را به آن اضافه کنید و روی هلو‌ها بریزید و خوب مخلوط کنید و آنها را چنگ بزنید. در ظرف را ببندید، طوری که هوا در آن نفوذ نکند و آن را در جای خنک بگذارید. بعد از یک ماه در ظرف را باز کنید و باز هم ترشی را خوب مخلوط کنید و آن را صاف کنید. سرکه صاف شده را ۸ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید و پس از سرد شدن، در ظرفی مناسب بریزید و در جای تاریک نگهداری کنید و به مصرف برسانید.