چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
سالادی لبنانی به نام تبوله
مواد لازم:
بلغور خام: یک پیمانه،
جعفری و گشنیز ساطوری شده: شش پیمانه،
نعنای تازه خرد شده: یک قاشق غذاخوری،
گوجهفرنگی متوسط: سه عدد،
پیازچه: هفت ساقه،
لیموترش تازه: چهار عدد،
نمک، فلفل، روغن زیتون به میزان لازم.
طرز تهیه:
توجه کنید بلغوری که در این سالاد استفاده میشود، باید خام باشد. بلغور لبنانی، نرمتر و ریزتر از بلغورهای ایران است، اما با بلغورهای ایران هم میتوانید این سالاد را تهیه کنید. همچنین میتوانید بلغور را توسط خردکن ریز کنید. برای تهیه سالاد، بلغور را به مدت نیمساعت خیس کنید. بعد از گذشت این مدت، بلغورها را در صافی بریزید و آنقدر فشار دهید تا آب اضافه آن گرفته شود. حالا گوجهفرنگیها را نگینی و ریز خرد و به بلغور اضافه کنید. آب لیموترشها را هم بگیرید و به همراه مقداری روغن زیتون، روی بلغور بریزید. نمک و فلفل سالاد را هم اضافه کنید. سپس پیازچهها را با قسمت سبز آن خرد کنید و به همراه جعفری و گشنیز و نعنای خرد شده روی بلغور بریزید و خوب بهم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شود. سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و به مدت نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا مواد خوب مخلوط و سالاد آماده شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست