جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
چـه کـار کـنـیـم بـادمـجـان کـمـتـر روغـن بـگـیـرد؟
![چـه کـار کـنـیـم بـادمـجـان کـمـتـر روغـن بـگـیـرد؟](/web/imgs/16/11/2yz8t1.jpeg)
موساکا غذایی مدیترانهای و معروف در میان مردم این منطقه بهخصوص یونانیان است. این غذا همان قدر در میان مردم مدیترانه آشناست که خورش قیمه برای ما ایرانیها...
البته برای تهیه این غذای لذیذ، باید به نکتههای ظریفی دقت کرد و ترفندهایی را برای هر چه خوشمزهتر شدن آن به کار برد و از افزودن موادی که طعم این غذا را خراب میکنند، دوری کرد. این نکتهها عبارتند از:
۱. در تهیه موساکا، چیدمان درست طبقات اهمیت زیادی دارد و روغن زیتون مرغوب و بادمجان تازه دو جزء اصلی این غذا محسوب میشوند. پس نباید جایگزینهایی را برای آنها در نظر گرفت.
۲. بادمجانها را نباید سرخ کرد بلکه فقط باید آن را در روغن زیتون تفت داد زیرا مرحله پخت این غذا در فر کامل خواهد شد.
۳. دارچین یکی از ادویههای مهم در تهیه موساکاست بنابراین نباید آن را از قلم انداخت. به علاوه، برای هر چه خوشمزهتر شدن آن، رنده کردن کمی جوزهندی در مایه گوشت پیشنهاد میشود. به این ترتیب غذایتان طعم فوقالعادهای پیدا خواهد کرد.
۴. برای اینکه بادمجانها حداقل روغن را به خود بگیرند، قبل از مرحله تفت دادن، آنها را حلقهحلقه کنید و در آب یخی که کمی به آن نمک و سرکه زدهاید، بیندازید و بعد از ۱۵ دقیقه آنها را خارج کنید.
۵. در دستور اصلی این غذا، پنیر پارمزان توصیه شده است که باید به خوبی در سس بشامل حل شود بنابراین افزودن پنیرپیتزا، غیرحرفهای است.
۶. بادمجانها در این غذا حلقهحلقه و با پوست باید تفت داده شوند و استفاده از ورقههای پوستگرفته بادمجان سرخشده در طبخ موساکا بسیار غیراصولی است.
۷. برخی افراد تصور میکنند افزودن فلفلدلمهای به این غذا طعم بهتری به آن خواهد داد در حالی که بوی این سبزی، عطر ادویههای افزوده شده را میگیرد.
۸. بهتر است هنگامی که رب گوجهفرنگی میزنید، کمی هم گوجهفرنگی تازه در آن رنده کنید، این کار نیز در بهبود مزه غذا کمککننده خواهد بود.
۹. در کنار این غذا، یک بشقاب سالاد کاهو با سرکه بالزامیک یا سالاد یونانی که همراه مناسبی با این غذا هستند، قرار دهید. به این ترتیب وعدهای مغذی و در عین حال خوشمزه را در کنار خانوادهتان آماده خوردن خواهید داشت.
مقدار کالری
این غذا در مجموع ۱۹۰۰ کیلوکالری انرژی دارد و تقسیم آن میان ۵ نفر، مقدار کالری دریافتی را به ۳۸۰ کیلوکالری خواهد رساند. همراه شدن این غذا با یک بشقاب سالاد سبزی تازه، حداقل ۵۰ کیلوکالری دیگر به آن اضافه خواهد کرد. البته این مقدار کالری و خوردن موساکا را برای وعده ناهار به شما پیشنهاد میکنیم.
سامان گلریز
مدرس آشپزی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست