یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

مصرف گردو و کاهش بیماری قلبی


مصرف گردو و کاهش بیماری قلبی

جام‌جم آنلاین: خوردن کمی گردو در روز به کاهش احتمال بیماری قلبی کمک می‌کند. بیماری قلبی به تنوعی از مشکلات که عروق خونی و عضلات قلب را تحت تاثیر قرار می‌دهند ، گفته می‌شود.
این …

جام‌جم آنلاین: خوردن کمی گردو در روز به کاهش احتمال بیماری قلبی کمک می‌کند. بیماری قلبی به تنوعی از مشکلات که عروق خونی و عضلات قلب را تحت تاثیر قرار می‌دهند ، گفته می‌شود.

این بیماری‌ها شامل فشار خون بالا و بیماری عروق کرونر هستند و به میزان قابل توجهی احتمال حمله قلبی و یا سکته مغزی را افزایش می‌دهند.

به گزارش هلث سنترز ، محققان دانشگاه لومالیندا دریافته‌اند که با افزودن چند گردو به رژیم غذایی روزانه می‌توان از خطر بیماری قلبی کاست.

به نظر می‌رسد گردو از اکسیداسیون چربی‌ها در خون می‌کاهد. تحقیقات قبلی نشان داده‌اند اکسیداسیون چربی‌ها در جریان خون به سلامت فرد آسیب می‌زند و منجر به آترواسکلروزیس می‌شود.

نتیجه این که گرچه رژیم حاوی گردو سرشار از چربی‌های اشباع نشده است و تصور می‌شود اکسیداسیون خون را افزایش می‌دهد ، چنین اتفاقی نمی‌افتد.

در واقع نتیجه بر عکس است مبنی بر این که رژیم حاوی گردو اکسیداسیون لیپیدهای خون را کاهش می‌دهد.