چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
آش ساک
مواد لازم:
اسفناج؛ یککیلو
آرد برنج؛ نصف پیمانه
روغن؛ به میزان لازم
آبغوره؛ یک لیوان
لپه؛ ۴۰ گرم
گوشت چرخکرده؛ ۲۵۰گرم
پیاز سرخ شده؛ ۳ قاشق
تخممرغ؛ دو عدد
نمک، فلفل و زردچوبه، به میزان لازم
روش پخت:
لپه را با نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه و آب میگذاریم تا پخته شود. گوشت چرخ کرده را به صورت کوفته قلقلی در آورده و داخل آش میریزیم. اسفناج را با ساقه آن ریز خرد کرده و به آش اضافه میکنیم تا چند جوش بزند. آرد برنج را در یک لیوان آب حل میکنیم تا گلوله نداشته باشد. آرام آش را به هم زده و آرد برنج را اضافه میکنیم. چند جوش که زد؛ آبغوره را اضافه میکنیم. تخم مرغها را در ظرفی شکسته، به هم میزنیم و آرام آرام به آش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کمی جابیفتد. مقداری نعناع و پیاز داغ روی آش داده و میل میکنیم.
(حتماً آش باید با حرارت ملایم پخته شود.)
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا غزه مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب لایحه بودجه 1403
روز معلم سلامت زنان تهران هواشناسی قوه قضاییه شهرداری تهران سیل فضای مجازی دستگیری شورای شهر تهران آموزش و پرورش
بانک مرکزی دلار خودرو قیمت دلار قیمت خودرو سایپا ایران خودرو قیمت طلا بازار خودرو مالیات تورم ارز
سریال تلویزیون سینمای ایران سینما تئاتر موسیقی کتاب فیلم دفاع مقدس نون خ
اسرائیل جنگ غزه رژیم صهیونیستی فلسطین نوار غزه حماس روسیه عربستان یمن نتانیاهو افغانستان ترکیه
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان بایرن مونیخ تراکتور باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا اپل گوگل پهپاد همراه اول آیفون ماه
داروخانه مسمومیت دیابت قهوه کاهش وزن بارداری خواب سلامت روان آلزایمر