چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

آش ساک


آش ساک

● مواد لازم:
▪ اسفناج؛ یک‌کیلو
▪ آرد برنج؛ نصف پیمانه
▪ روغن؛ به میزان لازم
▪ آبغوره؛ یک لیوان
▪ لپه؛ ۴۰ گرم
▪ گوشت چرخ‌کرده؛ ۲۵۰گرم
▪ پیاز سرخ شده؛ ۳ قاشق
▪ تخم‌مرغ؛ دو عدد
▪ …

مواد لازم:

اسفناج؛ یک‌کیلو

آرد برنج؛ نصف پیمانه

روغن؛ به میزان لازم

آبغوره؛ یک لیوان

لپه؛ ۴۰ گرم

گوشت چرخ‌کرده؛ ۲۵۰گرم

پیاز سرخ شده؛ ۳ قاشق

تخم‌مرغ؛ دو عدد

نمک، فلفل و زردچوبه، به میزان لازم

روش پخت:

لپه را با نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه و آب می‌گذاریم تا پخته شود. گوشت چرخ کرده را به صورت کوفته قلقلی در آورده و داخل آش می‌ریزیم. اسفناج را با ساقه آن ریز خرد کرده و به آش اضافه می‌کنیم تا چند جوش بزند. آرد برنج را در یک لیوان آب حل می‌کنیم تا گلوله نداشته باشد. آرام آش را به هم زده و آرد برنج را اضافه می‌کنیم. چند جوش که زد؛ آبغوره را اضافه می‌کنیم. تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته، به هم می‌زنیم و آرام آرام به آش اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کمی جابیفتد. مقداری نعناع و پیاز داغ روی آش داده و میل می‌کنیم.

(حتماً آش باید با حرارت ملایم پخته شود.)



همچنین مشاهده کنید