پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
مجله ویستا
آش ساک
مواد لازم:
اسفناج؛ یککیلو
آرد برنج؛ نصف پیمانه
روغن؛ به میزان لازم
آبغوره؛ یک لیوان
لپه؛ ۴۰ گرم
گوشت چرخکرده؛ ۲۵۰گرم
پیاز سرخ شده؛ ۳ قاشق
تخممرغ؛ دو عدد
نمک، فلفل و زردچوبه، به میزان لازم
روش پخت:
لپه را با نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه و آب میگذاریم تا پخته شود. گوشت چرخ کرده را به صورت کوفته قلقلی در آورده و داخل آش میریزیم. اسفناج را با ساقه آن ریز خرد کرده و به آش اضافه میکنیم تا چند جوش بزند. آرد برنج را در یک لیوان آب حل میکنیم تا گلوله نداشته باشد. آرام آش را به هم زده و آرد برنج را اضافه میکنیم. چند جوش که زد؛ آبغوره را اضافه میکنیم. تخم مرغها را در ظرفی شکسته، به هم میزنیم و آرام آرام به آش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کمی جابیفتد. مقداری نعناع و پیاز داغ روی آش داده و میل میکنیم.
(حتماً آش باید با حرارت ملایم پخته شود.)
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست