شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
غذاهای ناسالم
مصرف غذای ناسالم از جمله علل شیوع بیماری های مختلف در عصر کنونی است؛ غذاهایی که به دلیل فرآوری شدن نه تنها ارزش غذایی ندارد بلکه سلامت مصرف کننده را به شدت تهدید می کند.
در عین حال این مواد غذایی با قیمت های گزاف به فروش می رسد.
آثار و تبعات مصرف غذاهای مانده، کهنه و کم ارزش که به اصطلاح به آن غذای مرده گفته می شود به مرور زمان آشکار می شود.
از جمله عوامل موثر در افزایش طول عمر و پیشگیری از پیری زودرس، جلوگیری از اتلاف قدرت حیاتی بدن است که از طریق مصرف مواد غذایی زنده محقق می شود. مواد غذایی گیاهی، نباتی و یا حیوانی کهنه و مانده با مختصر تغییراتی، ترکیبات شیمیایی مختلفی را به بدن می رساند و در نتیجه بدن تدریجاً قدرت حیاتی خود را از دست می دهد؛ از طرف دیگر سلول ها نیز کارکرد خود را از دست می دهند و در تامین قدرت حیاتی بدن نقش موثری نخواهند داشت. این امر باعث پیری زودرس و بروز انواع بیماری ها می شود.
راز بیماریها و رمز سلامتی ـ باطنی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت چین سیستان و بلوچستان انتخابات امیرعبداللهیان شورای نگهبان حسن روحانی مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس نیکا شاکرمی
سیل ایران هواشناسی تهران شهرداری تهران باران سازمان هواشناسی آتش سوزی یسنا فضای مجازی پلیس زلزله
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مسکن تورم بانک مرکزی قیمت دلار حقوق بازنشستگان بازار خودرو دلار ارز ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی سوئد مهران غفوریان رضا عطاران بی بی سی تلویزیون صداوسیما موسیقی سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه اسرائیل فلسطین روسیه آمریکا ترکیه حماس اوکراین نوار غزه انگلیس
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال علی خطیر جواد نکونام تراکتور بازی لیگ قهرمانان اروپا
آیفون اینستاگرام اپل ناسا گوگل صاعقه تلفن همراه عکاسی کولر
کبد چرب فشار خون گرما