چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

سالاد پنج رنگ


سالاد پنج رنگ

● مواد لازم برای چهار نفر
▪ سه عدد خیار متوسط
▪ یک عدد پیاز قرمز کوچک
▪ یک فنجان زیتون سیاه
▪ نصف فنجان پنیر فتا
▪ یک و نیم فنجان گوجه فرنگی خرد شده
▪ یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
▪ …

مواد لازم برای چهار نفر

سه عدد خیار متوسط

یک عدد پیاز قرمز کوچک

یک فنجان زیتون سیاه

نصف فنجان پنیر فتا

یک و نیم فنجان گوجه فرنگی خرد شده

یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

سه برگ اسفناج یا چند برگ بزرگ شاهی

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

ابتدا خیارها را به خوبی شسته و سپس آنها را با پوست خرد کنید.

پیاز را پوست گرفته و به خوبی ریز کرده و پنیر فتا را به مکعب های کوچک درآورید.

گوجه فرنگی ها را در اندازه خیار برش داده و سپس تمام مواد را درون کاسه ای ریخته و با نوک چنگال به آرامی هم بزنید. سپس برگ های خرد شده جعفری را به آن اضافه کرده و به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن بپاشید، هسته زیتون را خارج کرده کنار کاسه را با برگ های شاهی یا اسفناج تزئین کنید.

ماهرخ جواهری