شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

خوراک سبزی‌های تاسکینو


خوراک سبزی‌های تاسکینو

بهترین چیز درباره این خوراک مزه شیرین و تند آن است. این یک تجربه فوق‌العاده در زمینه سبزی‌ها ست چون این خوراک بسیار مقوی و سالم است. بادنجان و سیب‌زمینی جزو مواد اصلی این خوراک …

بهترین چیز درباره این خوراک مزه شیرین و تند آن است. این یک تجربه فوق‌العاده در زمینه سبزی‌ها ست چون این خوراک بسیار مقوی و سالم است. بادنجان و سیب‌زمینی جزو مواد اصلی این خوراک هستند و نکته‌ای که باید به آن توجه بیشتری کنید، این است که باید سبزی‌های درشت‌تر، زمان پخت بیشتری را طی کنند سپس آن‌ها را در ردیف زمانی اول پخت قرار دهید تا زودتر به نتیجه برسید.

خوراک سبزی‌ها

پیاز متوسط:

یک عدد

فلفل چیلی:

یک عدد

زنجبیل:

به اندازه یک بند انگشت

سیر:

۲ حبه

گشنیز:

یک دسته کوچک

فلفل دلمه‌ای قرمز:

۲ عدد

گل‌کلم:

یک عدد کوچک

گوجه فرنگی رسیده:

یک عدد

بادام زمینی‌ له شده:

یک عدد

نخود:

۴۰۰ گرم

روغن کنجد :

به میزان لازم

کره:

یک قالب

خمیر جالفریزی:

۳۰۰ گرم

گوجه فرنگی خرد شده:

۴۰۰×۲ گرم

سیب‌زمینی:

۴ عدد کوچک

لیمو:

یک عدد

ماست طبیعی:

۲۰۰ گرم

برای شروع

ابتدا پیاز را شسته و خرد کنید، بعد فلفل چیلی را ریز کرده و کنار بگذارید. زنجبیل‌ و سیرها را رنده کنید، وقت آن رسیده تا گشنیزها را شسته و برگ‌های آن را جدا کرده و روی تخته خرد کنید. فلفل دلمه‌ای‌ را همراه با گوجه‌فرنگی ریز کرده و بادام‌زمینی را به آن اضافه کنید. گل‌کلم را از ساقه جدا کرده و بگذارید تا پخته شود، نخودها را به‌طور جدا بپزید تا موقع پخت زمان زیادی را نگیرد. سیب‌زمینی‌ها را برش زده و بپزید.

خوراک سبزی‌های تاسکینو

یک قابلمه متوسط را روی حرارت زیاد گاز قرار دهید و مقدار زیادی روغن زیتون همراه با یک قالب کره درون آن بیندازید و پیازها را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کمی طلایی شود، بعد گوجه‌فرنگی، فلفل، زنجبیل، سیر و گشنیز را به آن اضافه کنید و بگذارید تا به مدت ۱۰ دقیقه با هم سرخ شده تا زمانی که طلایی و نرم شوند. در همین حین فلفل، بادام‌زمینی، نخود پخته شده و خمیر جالفریزی که از قبل درست کرده‌اید را به آن اضافه و همه مواد را با هم ترکیب کنید، بعد گل‌کلم پخته شده را همراه با گوجه‌فرنگی‌ها خرد شده داخل تابه ریخته و سرکه بالزامیک را روی آن بریزید. وقت آن رسیده تا یک لیوان آب داخل قابلمه ریخته و در آن را کج بگذارید تا کاملا بخارپز شوند. وقتی آب به جوش آمد حرارت گاز را پایین آورده و بگذارید تا مدت ۴۵ دقیقه بپزد. خوراک را پس از ۳۰دقیقه چک کنید و اگر هنوز آبکی به نظر می‌آمد در آن را برداشته و بگذارید تا به روند پخت خود ادامه دهند سیب‌زمینی‌های پخته شده را داخل قابلمه ریخته و روغن سبزی‌ها یا کنجد را روی کل سبزی‌ها بریزید، هنگامی که سبزی‌ها به خوبی نرم شد آن را مزه کرده و به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. لطفا با دقت مزه آن را تست کنید و در آخر لیموترش را برش داده و روی سبزی‌ها بریزید.

روش تهیه خمیر جالفریزی

سیر:

۲ حبه

زنجبیل:

به اندازه یک بند انگشت

زردچوبه:

یک قاشق چای‌خوری

نمک:

یک‌دوم قاشق چای‌خوری

روغن کنجد:

۲ قاشق غذاخوری

پوره گوجه‌فرنگی:

۲ قاشق غذاخوری

فلفل سبز چیلی:

یک دوم

گشنیز تازه:

چند برگ

زیره سبز:

۲ قاشق چای‌خوری

سس خردل:

یک قاشق چای‌خوری

روغن گشنیز:

یک قاشق چای‌خوری

تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر جالفریزی درست شود.