سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

خورش به آلو


خورش به آلو

● مواد لازم
▪ گوشت خورشی: ۴۰۰ گرم،
▪ به: ۲ عدد متوسط،
▪ آلوبخارا: ۱۰ تا ۱۲ عدد،
▪ پیاز: یک عدد متوسط،
▪ شکر: یک قاشق سوپ خوری،
▪ رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری،
▪ زعفران ساییده شده: …

مواد لازم

گوشت خورشی:

۴۰۰ گرم،

به:

۲ عدد متوسط،

آلوبخارا:

۱۰ تا ۱۲ عدد،

پیاز:

یک عدد متوسط،

شکر:

یک قاشق سوپ خوری،

رب گوجه فرنگی:

یک قاشق سوپ خوری،

زعفران ساییده شده:

نصف قاشق چای خوری،

زردچوبه:

یک قاشق چای خوری،

روغن مخصوص سرخ کردنی:

به مقدار لازم.

طرز تهیه

ابتدا به ها را بشویید و پس از پوست کندن به صورت هلالی برش دهید سپس داخل تابه مقداری روغن بریزید و به ها را سرخ کنید.آلوبخاراها را هم بشویید و داخل کاسه کوچک حاوی آب به مدت ۲ ساعت خیس کنید. گوشت را هم بشویید و به قطعات مناسب خرد کنید.پیاز را هم پوست و پس از شستن به صورت خلالی خرد کنید.سپس در قابلمه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید، پیازها را در آن سرخ کنید، هنگام سرخ شدن پیاز زردچوبه و گوشت را اضافه و همراه با پیاز تفت دهید. سپس پودر زعفران را در کمی آب جوش حل کنید و روی مخلوط گوشت و پیاز بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط و مقداری آب جوشیده در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا گوشت بپزد. قبل از پخت کامل گوشت، آلوهای خیس شده را از آب خارج کنید و داخل قابلمه بریزید تا با گوشت به طور کامل بپزد. سپس به های سرخ شده را همراه با شکر به مواد اضافه کنید، در مرحله پایانی ابتدا رب را در تابه کوچکی به صورت جداگانه در روغن تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود و به مواد داخل قابلمه بیفزایید. شعله را کم کنید تا خورش به روغن بیفتد.