دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

دستور تهیه سس تارتار


دستور تهیه سس تارتار

● مواد لازم
▪ خیار شور: ۱۰۰ گرم
▪ آب لیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
▪ سس مایونز: ۵۰۰ گرم
▪ پیازچه: ۵۰ گرم
▪ تخم‌مرغ آب‌پز: یک عدد
▪ سیر: یک حبه
▪ جعفری: ‌۲ قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل به میزان …

مواد لازم

خیار شور:

۱۰۰ گرم

آب لیموی تازه:

یک قاشق غذاخوری

سس مایونز:

۵۰۰ گرم

پیازچه:

۵۰ گرم

تخم‌مرغ آب‌پز:

یک عدد

سیر:

یک حبه

جعفری:

‌۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

خیار شور را رنده کنید و آبش را بگیرید.

پیازچه را ساطوری خرد کنید.

تخم‌مرغ را رنده کنید (استفاده از تخم‌مرغ، اختیاری است).

همه مواد را با هم مخلوط کنید.