دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

چرا این پانزده نفر


چرا این پانزده نفر

اصلاح طلبان که در انتخابات شوراهای شهر در قالب یک ائتلاف یکپارچه ظاهر شده اند ۱۵ کاندیدای مورد حمایت خود را از بین حدود ۲۰۰ نامزد موجود انتخاب کرده اند

● درباره ویژگی های نامزدان مورد حمایت اصلاح طلبان

اصلاح طلبان که در انتخابات شوراهای شهر در قالب یک ائتلاف یکپارچه ظاهر شده اند ۱۵ کاندیدای مورد حمایت خود را از بین حدود ۲۰۰ نامزد موجود انتخاب کرده اند. براساس گفته مرتضی حاجی و زمانی قمی روسای ستادهای انتخاباتی ائتلاف اصلاح طلبان و حزب اعتمادملی این پانزده نفر براساس صلاحیت های شخصی و تخصصی و به دور از گرایش های سیاسی یا وابستگی جناحی انتخاب شده اند چنانچه برخی از این ۱۵ کاندیدا هیچگاه عضو حزب سیاسی نبوده و نیستند هر چند به لحاظ مواضع فکری به اصلاح طلبان نزدیک هستند. در گزارش حاضر سعی شده است به اختصار ویژگی های هر یک از نامزدهای پانزده گانه اصلاح طلبان و تخصص های آنان به منظور آشنایی هر چه بیشتر خوانندگان با آنان ذکر شود.

۱) چرا ساعی

هادی ساعی در تهران متولد شد. بیستم خردادماه ۱۳۵۵ در شهرری. هم اکنون به عنوان دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد در اسلامشهر به تحصیل مشغول است و پیش از این یک بار نیز از سوی سازمان ملی جوانان به عنوان جوان نمونه کشور در سال ۱۳۸۳ برگزیده شد. هادی ساعی امروز نامزد انتخابات شورای شهر است و بنا بر نظرسنجی های صورت گرفته از سوی مراکزی چون صدا و سیما شناخته شده ترین نامزد انتخابات در میان تمام افراد حاضر در این انتخابات به شمار می آید. ساعی در این دوره انتخابات با تابلوی اصلاح طلبان به رقابت خواهد پرداخت.

● سوابق ورزشی

▪ جوانمردترین ورزشکار جهان سال ۲۰۰۵

▪ بهترین تکواندوکار جهان سال ۲۰۰۵ از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۶ (به طور مداوم)

▪ بهترین تکواندوکار آسیا سال ۲۰۰۵

▪ مدال طلای مسابقات جهانی سال ۲۰۰۵ اسپانیا

▪ قهرمان قهرمانان ایران (مرد سال ورزش کشور) سال ۱۳۸۳

▪ مدال طلای المپیک آتن سال ۲۰۰۴

▪ مدال نقره المپیک سیدنی سال ۲۰۰۰

▪ مدال طلای مسابقات جهانی سال ۱۹۹۹

▪ مدال طلای جام جهانی سال ۱۹۹۸ آلمان

▪ مدال طلای جام جهانی سال ۲۰۰۰ فرانسه

▪ مدال طلای جام جهانی سال ۲۰۰۱ ویتنام

▪ مدال طلای جام جهانی سال ۲۰۰۲ ژاپن

▪ مدال طلای مسابقات جهانی ورود به المپیک سیدنی سال ۱۹۹۹ کرواسی

▪ مدال طلای مسابقات آسیا اقیانوسیه سال ۲۰۰۳

▪ مدال طلای مسابقات آسیایی بوسان سال ۲۰۰۲

▪ مدال طلای مسابقات آسیایی تایلند ۲۰۰۶ - چهل مدال طلا و نقره جهانی، آسیایی و ملی دیگر.

۲) چرا مسجدجامعی

احمد مسجدجامعی در سال ۱۳۳۵ دیده به جهان گشوده اما همه دوران زندگی خود را از کودکی تا امروز که به مرز پنجاه سالگی رسیده در جنوب تهران گذرانده است. پس از کوچه مسجد جامع در بازار تهران که دوران کودکی و نوجوانی خود را در آنجا گذرانده، امیریه و منیریه محله هایی است که وی بر آجرفرش خیابان های آن دویده، با پیر و جوان و خرد و کلان گفته و خندیده و گریسته و امروز نیز هنوز در خانه یی زندگی می کند که سنگ بنای آن را پدرش بر زمین نهاده است.

مسجدجامعی دوره تحصیل را در مدارس مصطفوی و کاظمیه و دبیرستان علوی گذرانده است. نام خانوادگی مسجدجامعی نیز برگرفته از همین محل است که خود حکایت از یک سابقه تاریخی مردمی در شیوه و منش زندگی ایشان دارد. همه خاندان های مسجدجامعی از قبیله عالمان هستند و در حوزه علم و ادب صاحب پایگاه و جایگاه شناخته شده یی هستند و همین امر در همه مسوولیت هایی که مسجدجامعی بعد از انقلاب اسلامی داشته هم کار را برای او سهل ساخته و هم دشوار. سهل از آن رو که همواره دست یاری مردم را در پشت سر احساس کرده و دشوار از آن جهت که باید می کوشید مسوولیت خود را در نهایت دقت و سلامت به انجام رساند.

۳) چرا ابتکار

معصومه ابتکار برنده جایزه قهرمان زمین سال ۲۰۰۶ سازمان ملل است. دکترای ایمونولوژی خود را سال ۱۳۷۴ از دانشگاه تربیت مدرس تهران دریافت کرد و از سال ۶۷ تاکنون عضو هیات علمی این دانشگاه است.

با آغاز ریاست جمهوری سیدمحمد خاتمی به عنوان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست انتخاب شد. او عضو هیات رسمی سومین کنفرانس بین المللی زن در نایروبی( ۱۳۶۳)، عضو موسس و هیات امنای مرکز مطالعات و تحقیقات مسائل زنان (۱۳۶۴)، صاحب امتیاز و مدیر مسوول فصلنامه فرزانه ویژه مطالعات و تحقیقات زنان، مسوول دفتر هماهنگی سازمان های غیردولتی زنان (۱۳۷۵- ۱۳۷۳).

نایب رئیس کمیته ملی چهارمین کنفرانس جهانی زن و مسوول هیات کارشناسی اعزامی به پکن، رئیس کمیته کاری اجلاس مقام زن در جوامع اسلامی سازمان کنفرانس اسلامی( تهران ۱۳۷۳) عضو موسس و هیات امنای شبکه ارتباطی سازمان های غیردولتی زنان در جمهوری اسلامی ایران، رئیس شبکه سازمان های غیردولتی زنان در جمهوری اسلامی ایران( ۱۳۷۵ - ۱۳۷۴)، مسوول پروژه ایجاد رشته مطالعات زنان در دانشگاه تربیت مدرس۱۳۷۶، عضو هیات امنای مرکز گفت وگوی تمدن ها است.

دکتر ابتکار در فعالیت تنگاتنگ با سازمان های غیردولتی خود مرکز صلح و محیط زیست را تاسیس کرد.

۴) چرا نجفی

از میان نامزدهای اصلاح طلبان در سومین دوره انتخابات شورای شهر تهران آنکه بیش از همه مورد اتفاق همه احزاب اصلاح طلب قرار گرفته، دکتر محمدعلی نجفی است. چهره یی سیاسی و علمی که به جز اولین و آخرین دولت پس از انقلاب تجربه همکاری با همه روسای دولت های جمهوری اسلامی از شهید رجایی و شهید باهنر و آیت الله مهدوی کنی تا مهندس میرحسین موسوی، اکبر هاشمی رفسنجانی و سیدمحمد خاتمی را داشته است.

سیاستمدار و استاد دانشگاه صنعتی شریف عهده دار تخصصی ترین مسوولیت ها در دولت بوده؛ وزارت علوم، وزارت آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه. نجفی البته تاکنون تجربه انتخاب شدن به صورت مستقیم با رای مردم را نداشته و این برای اولین بار است که خود را در معرض انتخابات قرار می دهد. درست در شرایطی که به نظر می رسد اصلاح طلبان دورترین فاصله را در ربع قرن گذشته از نهاد قدرت دارند، نجفی مردی که در نقطه تماس موسوی، هاشمی و خاتمی قرار دارد شجاعانه وارد عرصه یی شده است که کمتر کسی قدرت پیش بینی نتیجه آن را دارد.

۵) چرا حناچی

پیروز حناچی دارای فوق لیسانس معماری از دانشگاه تهران و دکترای تخصصی در زمینه مرمت شهری و باز زنده سازی شهرهای تاریخی است. در سال ۱۳۴۲ در شهر تهران متولد شد و هم اکنون نیز عضو هیات علمی دانشگاه تهران است. حناچی بیشتر عمر فعالیت های اجرایی خود را در وزارت مسکن سپری کرده است. معاونت معماری و شهرسازی وزارت مسکن و شهرسازی در دولت خاتمی مهم ترین مسوولیت وی از لحاظ جایگاه اداری بوده است. حناچی البته از تجربیات اداری و اجرایی دیگری نیز برخوردار است.

۶) چرا دوستی

اسماعیل دوستی نامزد ائتلاف اصلاح طلبان و حزب اعتماد ملی برای سومین دوره انتخابات شهر، در سال ۱۳۳۷ به دنیا آمد. او که مدرک کارشناسی مدیریت دولتی داشته، دوره کارشناسی ارشد خود را در امور شهری گذرانده است. همچنین موفق شده است دوره خاص مدیریت استراتژیک شهر تهران را به کارنامه علمی خود اضافه کند. اسماعیل دوستی در دوره پنجم مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده مردم کوهدشت برگزیده شد.

این نماینده سابق همچنین در دوره ریاست جمهوری سید محمد خاتمی به عنوان استاندار کهکیلویه و بویراحمد فعالیت های اجرایی خود را در رده های بالای مدیریتی پیگیری کرد. او همچنین در فاصله سال های ۱۳۸۰و۱۳۸۲ به عنوان شهردار منطقه ۳ تهران تجربه مدیریتی در یکی از مناطق مهم کلان شهر تهران را در کارنامه خود دارد. دوستی همچنین مدتی را به عنوان مشاور وزیر کشور و نیز مشاور شهردار تهران خدمت کرده است. وی همچنین حدود ۱۲ سال مدیریت و فعالیت سیاسی، اجرایی و شهری به عنوان شهردار و فرماندار در شهرهای مختلف کشور را در کارنامه خود دارد، چنان که در سال ۱۳۶۸ نیز به عنوان شهردار نمونه سال در کشور انتخاب شد.

۷) چرا راستگو

عضویت در شورای مرکزی حزب اسلامی کار، ریاست سازمان زنان حزب اسلامی کار و عضویت در کمیته بیمه درمان خانه کارگر از الهه راستگو یک چهره کارگری به تصویر می کشد. راستگو در سال ۱۳۴۱ و در شهرستان ملایر به دنیا آمده است. کارشناسی خود را در رشته مدیریت و برنامه ریزی آموزشی از دانشگاه علامه گرفته است و از همین دانشگاه موفق به دریافت کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی شد.

● سابقه کار

۱۵ سال سابقه آموزشی(معلم، دبیر، دبیر راهنما، مسوول استاندارد، سرگروه آموزشی مناطق ۲ و ۱۲، عضو گروه های آموزشی اداره کل آموزش و پرورش، مدیر نمونه مراکز تربیت معلم شهر تهران، مدرس مرکز آموزشی ضمن خدمت فرهنگیان، مدرس دانشکده کار وابسته به خانه کارگر، مدیرکل اشتغال زنان وزارت کار و امور اجتماعی، مشاور امور بین الملل وزارت کار، مشاور امور کارآفرینی وزارت کار، پژوهشگر نمونه وزارت کار (تالیف کتاب کارآفرینی آماده چاپ)) .


شما در حال مطالعه صفحه 1 از یک مقاله 2 صفحه ای هستید. لطفا صفحات دیگر این مقاله را نیز مطالعه فرمایید.