شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

کیک زعفران و هل


کیک زعفران و هل

● مواد لازم :
▪ تخم‌مرغ: ۴عدد
▪ شکر: نصف پیمانه سرپر
▪ وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
▪ هل پودرشده: یک قاشق چایخوری
▪ پودر زعفران: نصف قاشق چایخوری
▪ شیر: نصف پیمانه
▪ روغن مایع: نصف پیمانه
▪ …

مواد لازم :

تخم‌مرغ:

۴عدد

شکر:

نصف پیمانه سرپر

وانیل:

یک چهارم قاشق چایخوری

هل پودرشده:

یک قاشق چایخوری

پودر زعفران:

نصف قاشق چایخوری

شیر:

نصف پیمانه

روغن مایع:

نصف پیمانه

آرد گندم:

۲پیمانه

بیکینگ‌پودر:

۱/۵قاشق چایخوری

شیرخشک:

۲قاشق سوپخوری

گلاب:

۲قاشق سوپخوری

موادلازم برای تزئین:

عسل:

۴قاشق سوپخوری

پودر پسته:

۴قاشق سوپخوری

طرزتهیه

آرد، بیکینگ‌پودر و شیرخشک را در کاسه‌ای مخلوط کرده و دوبار الک کنید و کنار بگذارید. تخم‌مرغ، شکر، وانیل، هل و پودر زعفران را در کاسه‌ای بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود (حدود ۸دقیقه). شیر و روغن و گلاب را بیفزایید و با همزن دستی یا قاشق چوبی هم بزنید. مایه آرد را آرام‌آرام بیفزایید و با قاشق چوبی هم بزنید. وقتی مایه یکدست شد آن را داخل قالب بریزید و در طبقه وسط فربا دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد به مدت ۲۰دقیقه در قالب‌های مافین و ۴۵دقیقه در قالب ۲۳×۲۳ بپزید. سپس روی کیک‌ها عسل گرم و پودر پسته بریزید.

فوت آشپزی

۴۵ دقیقه بعد از اضافه کردن آرد، اگر بیش از حد به هم بزنید، بعد از مدتی کیک سفت و خشک می‌شود.