شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
کیک زعفران و هل
مواد لازم :
تخممرغ:
۴عدد
شکر:
نصف پیمانه سرپر
وانیل:
یک چهارم قاشق چایخوری
هل پودرشده:
یک قاشق چایخوری
پودر زعفران:
نصف قاشق چایخوری
شیر:
نصف پیمانه
روغن مایع:
نصف پیمانه
آرد گندم:
۲پیمانه
بیکینگپودر:
۱/۵قاشق چایخوری
شیرخشک:
۲قاشق سوپخوری
گلاب:
۲قاشق سوپخوری
موادلازم برای تزئین:
عسل:
۴قاشق سوپخوری
پودر پسته:
۴قاشق سوپخوری
طرزتهیه
آرد، بیکینگپودر و شیرخشک را در کاسهای مخلوط کرده و دوبار الک کنید و کنار بگذارید. تخممرغ، شکر، وانیل، هل و پودر زعفران را در کاسهای بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود (حدود ۸دقیقه). شیر و روغن و گلاب را بیفزایید و با همزن دستی یا قاشق چوبی هم بزنید. مایه آرد را آرامآرام بیفزایید و با قاشق چوبی هم بزنید. وقتی مایه یکدست شد آن را داخل قالب بریزید و در طبقه وسط فربا دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد به مدت ۲۰دقیقه در قالبهای مافین و ۴۵دقیقه در قالب ۲۳×۲۳ بپزید. سپس روی کیکها عسل گرم و پودر پسته بریزید.
فوت آشپزی
۴۵ دقیقه بعد از اضافه کردن آرد، اگر بیش از حد به هم بزنید، بعد از مدتی کیک سفت و خشک میشود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت سیستان و بلوچستان حسین امیرعبداللهیان مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان افغانستان انتخابات حسن روحانی حجاب دولت سیزدهم امیرعبداللهیان مجلس
سیل ایران هواشناسی تهران شهرداری تهران سازمان هواشناسی باران آتش سوزی یسنا فضای مجازی هلال احمر قوه قضاییه
خودرو قیمت خودرو قیمت دلار مسکن بانک مرکزی قیمت طلا تورم دلار ارز بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی سوئد مهران غفوریان بی بی سی موسیقی تلویزیون ساواک صداوسیما سریال سینمای ایران تبلیغات
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه حماس روسیه آمریکا ترکیه اوکراین انگلیس نوار غزه ایالات متحده آمریکا اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال علی خطیر بازی جواد نکونام تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اینستاگرام آیفون اپل ناسا صاعقه موبایل گوگل تلفن همراه
استرس کبد چرب فشار خون گرما