پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
کیک زعفران و هل
مواد لازم :
تخممرغ:
۴عدد
شکر:
نصف پیمانه سرپر
وانیل:
یک چهارم قاشق چایخوری
هل پودرشده:
یک قاشق چایخوری
پودر زعفران:
نصف قاشق چایخوری
شیر:
نصف پیمانه
روغن مایع:
نصف پیمانه
آرد گندم:
۲پیمانه
بیکینگپودر:
۱/۵قاشق چایخوری
شیرخشک:
۲قاشق سوپخوری
گلاب:
۲قاشق سوپخوری
موادلازم برای تزئین:
عسل:
۴قاشق سوپخوری
پودر پسته:
۴قاشق سوپخوری
طرزتهیه
آرد، بیکینگپودر و شیرخشک را در کاسهای مخلوط کرده و دوبار الک کنید و کنار بگذارید. تخممرغ، شکر، وانیل، هل و پودر زعفران را در کاسهای بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود (حدود ۸دقیقه). شیر و روغن و گلاب را بیفزایید و با همزن دستی یا قاشق چوبی هم بزنید. مایه آرد را آرامآرام بیفزایید و با قاشق چوبی هم بزنید. وقتی مایه یکدست شد آن را داخل قالب بریزید و در طبقه وسط فربا دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد به مدت ۲۰دقیقه در قالبهای مافین و ۴۵دقیقه در قالب ۲۳×۲۳ بپزید. سپس روی کیکها عسل گرم و پودر پسته بریزید.
فوت آشپزی
۴۵ دقیقه بعد از اضافه کردن آرد، اگر بیش از حد به هم بزنید، بعد از مدتی کیک سفت و خشک میشود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست