پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مربای توتفرنگی
مواد لازم:
توتفرنگی: یک کیلو/ شکر: یک کیلو/ آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا توتفرنگیها را خوب بشویید. سپس آنها را در ظرف مناسبی بریزید و لابهلای آنها را شکر بپاشید و یک روز در یخچال نگهداری کنید. بعد از این مدت شکرها حل میشوند و توتها آب میاندازند. اگر بخواهید شربت توتفرنگی درست کنید باید در این مرحله توتها را در صافی بریزید و آب آنها را جدا کنید و روی حرارت بگذارید تا قوام بیاید. در غیر این صورت برای تهیه مربا خود توتفرنگیها را روی حرارت بگذارید و در مرحله بعد آبلیمو را به آن اضافه کنید تا شکرک نزند. هنگام پخت مربا باید کف روی آن را با دقت بگیرید. اگر مربا را قبل از سردشدن در شیشه میریزید نباید درب آن را ببندید. اگر فکر میکنید شیشه مربا از داغی آن ممکن است ترک بردارد قبل از ریختن مربا آنها را در آب گرم بگذارید. مربای توتفرنگی را باید بعد از سردشدن در یخچال و جای خشک نگهداری کنید.
برای تهیه مربا از میوههای شیرینتر مقدار شکر باید کمتر باشد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست