پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
پوره بادمجان
مواد لازم:
بادمجان بزرگ:
۴۵۰ گرم یا ۲ عدد بزرگ
فلفل سبز تند:
۴ عدد
سیر:
۴ حبه
پوست رنده شده و لیموی درشت:
یك عدد
پودر زیره:
۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز:
۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین:
۱ قاشق غذاخوری
پنیر خامهای:
۱۷۵ گرم
مقداری زیره برای تزئین
طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گرادبگذارید. بادمجانها را بشویید وهر كدام از آنهارا در چند نقطه خراش دهید وهر دو را مستقیماروی صفحه فر بگذارید وبه مدت چهل دقیقهبپزید تا وقتی كه بادمجانها كاملا نرم شوند. فلفلو سیر را در داخل فر گذاشته و بگذارید ده دقیقه،بعد حرارت ببیند تا زمانی كه پوستشان چروكیدهشود آنها را از فر بیرون بیاورید و در یك كیسهپلاستیكی بگذارید و ده دقیقه صبر كنید، سپسپوست آنها را جدا كنید و هستههای فلفل را دربیاورید و كنار بگذارید. بگذارید بادمجانها سردشوند، بعد پوست آنها را جدا كرده، فلفل را به آناضافه كنید و آن قدر هم بزنید تا به صورت پورهیك دست در بیاید. سپس پنیر خامهای را اضافهكرده و مجددا صاف كنید. حداقل نیم ساعت آنرا در یخچال بگذارید. تخم گشنیز و زیره پودرشده را روی آن بپاشید و آن را با نان میل كنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست