پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
پوره بادمجان
مواد لازم:
بادمجان بزرگ:
۴۵۰ گرم یا ۲ عدد بزرگ
فلفل سبز تند:
۴ عدد
سیر:
۴ حبه
پوست رنده شده و لیموی درشت:
یك عدد
پودر زیره:
۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز:
۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین:
۱ قاشق غذاخوری
پنیر خامهای:
۱۷۵ گرم
مقداری زیره برای تزئین
طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گرادبگذارید. بادمجانها را بشویید وهر كدام از آنهارا در چند نقطه خراش دهید وهر دو را مستقیماروی صفحه فر بگذارید وبه مدت چهل دقیقهبپزید تا وقتی كه بادمجانها كاملا نرم شوند. فلفلو سیر را در داخل فر گذاشته و بگذارید ده دقیقه،بعد حرارت ببیند تا زمانی كه پوستشان چروكیدهشود آنها را از فر بیرون بیاورید و در یك كیسهپلاستیكی بگذارید و ده دقیقه صبر كنید، سپسپوست آنها را جدا كنید و هستههای فلفل را دربیاورید و كنار بگذارید. بگذارید بادمجانها سردشوند، بعد پوست آنها را جدا كرده، فلفل را به آناضافه كنید و آن قدر هم بزنید تا به صورت پورهیك دست در بیاید. سپس پنیر خامهای را اضافهكرده و مجددا صاف كنید. حداقل نیم ساعت آنرا در یخچال بگذارید. تخم گشنیز و زیره پودرشده را روی آن بپاشید و آن را با نان میل كنید.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان سعید جلیلی ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ مناظره مناظره انتخاباتی سیاست دولت
هواشناسی شهرداری تهران تهران اربعین قتل گرما سلامت پلیس سازمان هواشناسی وزارت بهداشت حوادث آموزش و پرورش
قیمت دلار قیمت طلا خودرو قیمت خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن قیمت سکه بازار خودرو دولت سیزدهم تورم اقتصاد
محرم تلویزیون ثبت نام اربعین فیلم سینمایی بازیگر سینما سینمای ایران رسانه ملی کتاب تئاتر
فناوری دانش بنیان کنکور ۱۴۰۳ ماهواره
غزه رژیم صهیونیستی فلسطین روسیه جو بایدن آمریکا جنگ غزه ترکیه دونالد ترامپ حزب الله لبنان چین اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند سپاهان کریستیانو رونالدو لیگ برتر باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تیم ملی پرتغال
هوش مصنوعی اینترنت سامسونگ گوگل نمایشگاه الکامپ اینستاگرام اپل عیسی زارع پور ربات
خواب دیابت پارکینسون افسردگی سیب زمینی قهوه سرطان فشار خون