پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

هویج را خردشده مصرف کنید


هویج را خردشده مصرف کنید

هویج خردشده به دلیل آزادسازی بیشتر کاروتنوئیدها، جذب سریع تری نسبت به هویج خردنشده دارد و لذا جهت مصرف مناسب تر است.
هویج ماده ای سرشار از کاروتنوئیدهاست که مهمترین آن بتاکاروتن …

هویج خردشده به دلیل آزادسازی بیشتر کاروتنوئیدها، جذب سریع تری نسبت به هویج خردنشده دارد و لذا جهت مصرف مناسب تر است.

هویج ماده ای سرشار از کاروتنوئیدهاست که مهمترین آن بتاکاروتن است. این ماده غذایی در داخل سلول های هویج موجود است و برای دسترسی آسان تر به بتاکاروتن ها می توان از هویج پخته و خردشده، استفاده کرد.

هویج به دلیل دارابودن کاروتنوئیدهای فراوان که قابلیت تبدیل به ویتامینA را دارند، منبع غنی از ویتامین بوده و در جلوگیری از سرطان بسیار مؤثر است. همچنین کاروتنوئیدها سبب تقویت ارتباط بین سلولی شده و علاوه بر کاروتنوئید، دارای مواد قندی، فیبر و اسیدفولیک نیز هستند.بهتر است هویج د رکنار چربی هایی ازقبیل شیر، پنیر، کره، خامه و روغن به مقدار روزانه ۱۰۰ تا ۲۰۰گرم مصرف شود. همچنین توصیه می شود پوست هویج به دلیل تماس مستقیم با خاک و احتمال ایجاد بیماری گرفته شود.مضرات ناشی از مصرف هویج نادر است اما درصورت مصرف بیش از اندازه سبب رسوب مواد رنگی زردرنگ در زیر پوست شده و ایجاد زردی می کند که البته این زردی با یرقان متفاوت است.بهتر است ساقه سبز هویج تا زمان مصرف جدا نشود و در مکان خنک و مرطوب نگهداری شود. همچنین جهت استفاده طولانی مدت می توان هویج را در کیسه سوراخ دار به مدت دو ماه در فریزر نگهداری کرد.