چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

دونات اسفنجی


دونات اسفنجی

● مواد لازم برای اسفنج:
▪ آرد:۱۲۰گرم
▪ پودر خمیر مایه فوری: نصف قاشق مرباخوری
▪ آب ولرم: نصف لیوان
▪ تخم مرغ: یک عدد بزرگ
● مواد لازم برای تهیه دونات:
▪ آرد: ۱۶۵ گرم
▪ پودر خمیر مایه …

مواد لازم برای اسفنج:

آرد:

۱۲۰گرم

پودر خمیر مایه فوری:

نصف قاشق مرباخوری

آب ولرم:

نصف لیوان

تخم مرغ:

یک عدد بزرگ

مواد لازم برای تهیه دونات:

آرد:

۱۶۵ گرم

پودر خمیر مایه فوری:

۵/۲ قاشق مرباخوری

شیرخشک:

۱۷گرم

نمک:

یک چهارم قاشق مرباخوری

شکر:

۱۴گرم

تخم مرغ سرد:

یک عدد درشت

وانیل:

به مقدار لازم

کرم نرم:

۵۶گرم

روغن:

برای سرخ کردن

پودر قند برای روی دونات و مربای دلخواه برای داخل آن

طرز تهیه:

مواد مورد نظر اسفنج را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا به مدت نیم ساعت در دمای اتاق بماند. سپس به مدت یک شب کامل در یخچال قرار دهید.

روز بعد با استفاده از همزن برقی مواد اسفنج و تمامی مواد دونات به جز کره را به مدت ۱۰دقیقه با هم مخلوط کنید و سپس به اندازه یک قاشق غذاخوری، کره به آن اضافه کنید.

خمیر به دست آمده را در کاسه ای که از قبل کمی چرب شده قرار دهید و با پلاستیک بپوشانید. کاسه را به مدت یک ساعت در یک مکان گرم بگذارید تا حجم آن ۲برابر شود.

خمیر را روی سطحی که با کمی آرد پوشیده شده باز کنید و روی سینی را با حوله بپوشانید و روی آن پلاستیک بکشید تا خشک نشود. سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

خمیر را روی سطحی آغشته شده با کمی آرد، با ضخامت باز کنید و با قالب ها گرد برش بزنید. این کار را ادامه دهید تا تمامی خمیر استفاده شود.

خمیرهای برش زده را روی حوله قرار دهید و با پلاستیک کمی چرب شده بپوشانید و بگذارید به مدت ۳۰دقیقه ور بیاید.

دونات ها را در روغن داغ سرخ کنید.

دونات ها را در حالی که کمی ولرم است در شکر بغلتانید و با استفاده از قیف با ایجاد سوراخ کوچکی داخل آن را با مربا پر کنید.