جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا

غذاهای آماده حجم زیادی از مواد سمی را وارد خون می کنند


غذاهای آماده حجم زیادی از مواد سمی را وارد خون می کنند

مواد غذایی آماده سرشار از انرژی هستند و مواد زائد و سمی زیادی را وارد خون می کنند و مهم ترین ارگانی که آن را تحت فشار قرارمی دهد، دستگاه گوارش است.
چربی ها در الگوهای غذایی ایرانیان …

مواد غذایی آماده سرشار از انرژی هستند و مواد زائد و سمی زیادی را وارد خون می کنند و مهم ترین ارگانی که آن را تحت فشار قرارمی دهد، دستگاه گوارش است.

چربی ها در الگوهای غذایی ایرانیان حرف اول را می زنند و هنوز هم بسیاری از ایرانیان هستند که غذاهای خود را با روغن های جامد تهیه می کنند و چربی را جزء اصلی غذاهای خود دانسته و نبودن آن را صحیح نمی دانند.

باید فرهنگ غذایی ایرانیان اصلاح شود و افراد از چربی کمتری درتهیه غذاها استفاده کنند و از مصرف غذاهای آماده از جمله مرغ سوخاری، سوسیس، کالباس، ماهی و میگوهای سوخاری شده پرهیز کنند.به دلیل اینکه این مواد غذایی سرشار از انرژی است و مواد زائد و سمی زیادی را وارد بدن می کند. مهم ترین ارگانی را که تحت فشار قرارمی دهند، دستگاه گوارش است که مصرف این گونه غذاها بروز سرطان های مختلف را افزایش می دهد.

امروزه مصرف غذاهای آماده دریایی مانند ماهی و میگوی سرخ شده نیز دربرنامه غذایی ایرانیان رایج شده است که نه تنها مواد غذایی ارزشمند و مورد نیاز را به بدن نمی رساند بلکه بسیاری از مواد سمی و زائد را وارد خون می کند که انباشته شدن این مواد سمی موجب بروز سرطان های مختلف در بدن می شود و غذاهای آماده نیز در فرهنگ ایرانی جای خود را روز به روز بیشتر باز کرده که بسیار خطرآفرین است.

سبد غذایی خانواده های ایرانی مطلوب نیست، ایرانیان به خوبی غذا مصرف نمی کنند. ارزش های غذایی جا به جا شده است و خیلی از افراد به جای استفاده از نان ها از شیرینی ها استفاده می کنند و تصور می کنند که مصرف شیرینی ها کربوهیدرات مورد نیازبدن را تأمین می کند؛ شیرینی، کیک و بیسکویت فاقد ویتامین های گروه «ب» وفیبر است و صرفاً انرژی را به بدن می رساند.

مصرف گوشت زیاد می تواند موجب بروز بیماری های خود ایمنی شود و می توان پروتئین های گیاهی را جایگزین پروتئین های حیوانی کرد و حبوبات که ازمهم ترین پروتئین های گیاهی است، می تواند مواد غذایی مفیدی را به بدن برساند.